MuziekMuziek

B4men.nl gestrikt voor de strik.

De strik , Vlinderdas of Bowtie.

De strik is de afgelopen jaren eigenlijk helemaal afgeschreven……..tja en ook met de grote comeback van andere ‘ouderwetste’ dingen denk aan de barbier en de bartender zijn met de komst van de cocktails ook de strikken weer helemaal terug. Okee mijn vak leent zich goed voor het dragen van een strik en ik zie het dus ook alweer wat langer opkomen. In het straatbeeld bleef de strik echter nog een beetje achter. Veel mensen associeren het vaak met mensen die ‘een beetje’ apart zijn o.a. Barbiers, bartenders, kunstenaars en excentriekelingen. Tijd omdat dus een beetje te veranderen……Kom op en maak je outfit weer wat bijzonderder door het te versieren met een mooie strik.

Het dragen van een strik door mannen

Het dragen van een strik werd altijd gezien als lastig….wanneer draag je een nu wel een strik en wanneer niet. Dat is inmiddels wel veranderd en is het dragen van een strik niet meer aan bijzondere regels gebonden. Je mag zelfs een casual outfit versieren met een strik. Het dragen van een een voorgestrikte strik…….tja er zijn veel mannen die dat niet vinden kunnen. Ik ben zelf van mening dat een voorgestrikte strik juist als voordeel heeft dat hij in speciale vormen beschikbaar is. Het geeft dus de mogelijkheid om iets meer te kunnen variëren. Maar een paar mooie echte strikken in de kast zijn alleen maar een luxe en in mijn ogen onmisbaar. Hoe je strik te strikken….zie je onderaan in een filmpje!!

Ik draag mijn strik zo: DSC04893

DSC04908

DSC04920

DSC04937

14874_10204353741670015_9051150644433540737_n

Ik zelf ben gek op bijzondere dingen en zo kwam ik laatst deze site tegen chapsoho.com een geweldige site voor mannen met hele mooie strikken en nog veel meer. Toch maar even contact opnemen….!!

logo-chapsoho

Chapsoho.com

Chapsoho is een site die voelt als een soort van mannenclub. Geweldige mooie strikken, dassen, tassen, handschoenen en brillen vullen de site. De uitstraling is stoer maar toch moet je jezelf durven te onderscheiden als man om deze artikelen te dragen. Ga je voor deze bijzondere accessoires dan kies je zeker voor style en ben je verzekerd van complimenten. Maar de site bied jou meer dan alleen een mooie strik. Ook ik ben niet gezegend met een oneindig budget en zal zo mijn keuzes moeten maken. Hier hebben ze bij Chapsoho iets op gevonden, je krijgt bij hen de mogelijkheid om je strik na verloop van tijd te ruilen voor een ander!! Hoe cool is dat!! Creëer je gewoon weer een nieuwe look. Hoe dat werkt…..??? Het is heel simpel maar zo briljant bedacht. Jij koopt een mooie strik, bij aflevering krijg je een speciale code. Deze code geeft jou recht op nog 6 andere strikken, jij stuurt je strik op en zij sturen jou weer een nieuwe. Dit kan dan voor 6 maanden. Dus voor iedere maand een nieuwe strik, voor de prijs van 1.

Kortom een geweldige site waar je zeker niet alleen voor een mooie strik moet kijken hoor!! bdb22a_8275bb483f567de10c7fbd03e0581e1f.jpg_srz_p_470_410_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz camouflage_battle_in_green mas022-02-565x385 my_man_cashmere_gloves-1 aimg_3786 aimg_3812_1

http://youtu.be/Lh4sO6yPhcE

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer