SelectSelect

Nieuwste Pokémon komt uit op de switch in November 2018!

Hoe cool is dit! De nieuwste pokémon komt uit op de Switch! Mijn vriendin had het er laatst nog over dat het wel cool zou zijn als er een Pokémon op de switch zou uitkomen. Eigenlijk had ik dit al gehoopt toen de Switch werd gereleased. Omdat je de Switch natuurlijk ook kan meenemen, is hij uitermate geschikt voor zoiets als Pokémon. Nu gooien ze het toch wel over een andere boeg en ben ik benieuwd wat de uitkomst is. Hopelijk kan ik hem dan in November reviewen voor jullie! Hier alvast een klein voorproefje van wat er te wachten staat.

Vang Pokémon zoals je niet had verwacht!

Als we de trailer bekijken heb je twee versies van de game, een Pikachu of Eevee variant. Wie Pokémon Go kent is het vangen ongeveer hetzelfde gebleven. alleen vang je Pokémons nu met één Joy-Con controller of de Poké Ball Plus. In plaats van swipen met Pokémon Go, “gooi” je nu je Joy-Con controller.

 

 

 

Poké Ball Plus een nieuwe manier om te vangen!

De Poké Ball Plus is een device die eigenlijk hetzelfde doet als de switch controller maar dan in een Poké Ball jasje gestoken. Plus dat hij op licht geluid afspeelt en vibreert als je een Pokémon vangt. Deze kan je ook mee op zak nemen en samen gebruiken met je Pokémon Go app op je telefoon.

Een nieuwe Pokémon RPG

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! and Pokémon: Let’s Go, Eevee! Brengt blijkbaar de klassieke Pokémon RPG naar de Nintendo Switch , waarbij de gameplay gemakkelijk moet zijn voor een nieuwkomer in de serie zoals misschien jouw kinderen. Maar ook goed genoeg voor de veteranen onder ons die misschien wel spelen vanaf Pokémon Blue of Red. Je kan gelijktijdig met ze tweeën spelen, dus samen met een vriend kan je het avontuur aan. Er zit wel een connectie tussen de nieuwe games en Pokémon GO die we al gewend zijn op onze telefoons. Zo is de Switch game straks te connecten met je telefoon app zodat je dit kan combineren en de Pokémons kan delen.

Ik kijk gigantisch uit naar de game! Hopelijk lijkt het een beetje op wat we op de trailer zien. Hopelijk heeft het nog wel een leuke verhaallijn, want dan maakt het toch wel echt een RPG en dat het niet alleen maar blindelings Pokémon vangen wordt.

Bekijk hieronder de trailer van de nieuwe Switch Game:

Written by
Nick Strijbos

Ik ben Nick, 27 jaar en schrijf voornamelijk over games en gadgets op B4men. Op de platformen van PlayStation, Switch en PC. In mijn vrije tijd game ik niet alleen hoor, maar hou/maak ik ook (van) muziek. En rijd ik motor met vrienden (Kawasaki Z750).

View all articles
Written by Nick Strijbos