MuziekMuziek

Mannen kapsels inspiratie. Mijn oldschool kapsel is back!

old school mannenkapsel

Na 4 maanden volhouden heb ik het opgegeven. Mijn baard en snor zijn terug en ook mijn  kapsel is weer “gewoon” oldschool. Lekker joh!! Ik heb zelf mijn kapsel weer in het model wat ik graag draag. Vandaag heb ik voor jullie weer wat gave mannen kapsels ter inspiratie voor jullie uitgezocht.

Dit is mijn nieuwe look:

image
Nieuwe look. Haar en Baard weer strak en netjes ook de snor zit weer in de krul. B4men is klaar voor de zomer.

Mannen kapsels inspiratie

Mannen kapsels die ik in de Barbershop heb geknipt:

image

image

image

image

image

image

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
  • In onze kapsalon zijn we ook bezig deze mannenkapsels te promoten samen met vintage dameskapsels, zo gaaf om jou werk te zien!

Written by Jan Willem Huffmeijer