MuziekMuziek

Maken seksspeeltjes je seksleven spannender en/of beter?

seksspeeltjes maken je seksleven leuker en lekkerder

Maken seksspeeltjes je seksleven spannender en/of beter? Deze vraag kan eigenlijk alleen jij beantwoorden! Een beter seksleven begint bij zelfvertrouwen tussen de lakens. Wanneer je genoeg van jezelf houdt kan je ook van een ander houden en plezieren. Seksspeeltjes kunnen je seksleven wel naar een leuker en spannender niveau tillen wanneer je hiervoor openstaat.

Ik zal je in dit artikel wat tips geven over hoe je seksspeeltjes zou kunnen toevoegen aan je bedavonturen. Heel belangrijk is dat je seksspeeltjes natuurlijk niet alleen maar met elkaar hoeft te gebruiken. Je kan speeltjes ook heel goed gebruiken om seks met jezelf spannender te maken. Je zou hier ook mee kunnen beginnen en daarna de stap maken om het speeltje toe te voegen in de seks met je partner. Dit geeft misschien weer het zelfvertrouwen wat zo belangrijk is.

Maken seksspeeltjes je seksleven spannender?

Er zijn heel veel verschillende soorten speeltjes die het tussen de lakens leuker kunnen maken. Wanneer je het lastig vindt om hiermee te beginnen of om het voor te stellen aan je partner, is mijn tip om dit te doen of te bespreken tijdens een romantisch diner thuis. Natuurlijk is het met een drankje op makkelijker en valt er wat schaamte weg. Met welke speeltjes je kan beginnen of welke speeltjes je wilt gebruiken, hangen van je wensen en ervaring af. Een paar makkelijke speeltjes die de seks leuker kunnen maken en die we allemaal wel kennen zijn, dildo’s, vibrators, handboeien en zweepjes. Deze keer wil ik jullie juist eens kennis laten maken met andere speeltjes die je misschien minder snel verwacht.

Dame met roos en condoom als uitnodiging voor seks

Deze seksspeeltjes zijn minder algemeen maar niet minder leuk

Je hebt van die speeltjes die we inmiddels al zo lang kennen dat het taboe daar langzaamaan wel vanaf is. Toch zullen weinig mensen echt heel open en makkelijk spreken over wat zij tussen de lakens uitspoken. Daarom is het belangrijk om soms eens wat te speuren op internet om zo toch aan de juiste informatie te komen. Speeltjes die minder bekend zijn maar die echt wel de moeite waard zijn om eens te proberen zijn.

  • Glijmiddel: het wordt heel vaak vergeten of zeker door mannen onbelangrijk gevonden. Wij voelen het immers toch niet wanneer de dame te droog is en er wel iets naar binnen moet. Glijmiddels of speciale gels kunnen dit ongemak verhelpen. Ook zijn vrouwen niet altijd maar even vochtig en dan is glijmiddel een uitkomst. Ook zijn er gels die voor extra prikkeling, smaak of sensatie kunnen zorgen. Zo wordt iets wat zo “normaal” lijkt toch een heel leuk speeltje.
  • Penispompen: Dit is nu echt zo’n apparaat waar je als man niet heel snel over gaat praten. Toch kunnen ze super handig zijn en kan het een man heel veel zelfvertrouwen geven. Een penispomp zorgt ervoor dat wanneer je moeite hebt met het krijgen van een erectie, dit wel zal lukken. Tevens zal je erectie langer blijven staan. Je stopt je erectie in een buis en pompt deze op met de hand. Er zijn ook elektrische penispompen. Dit zorgt ervoor dat er bloed naar de penis stroomt waardoor deze hard / stijf wordt. Om de erectie te behouden schuif je een ring om je penis zodat het bloed niet weg kan. Een penispomp kan een penis iets vergroten maar het is echt een enorm hulpmiddel voor mannen die moeite hebben om een erectie te krijgen of te behouden.
  • Butplug: Een butplug is ook echt een speeltje waar niet veel mensen over praten. Toch is dit een speeltje waar zowel de man als de vrouw veel plezier aan kan beleven. Het is voor vrouwen stimulerend tijden het vrijen of in het voorspel. Bij mannen stimuleert een butplug de prostaat, waardoor er nog betere orgasmes zijn. Bij dit speeltje is glijmiddel ook heel belangrijk in het begin. Dit zorgt voor een veel makkelijker en minder pijnlijk penetratie van de anus. Ook kan een butplug een goede opbouw zijn voor uiteindelijke anale seks.

Voor de komende tijd heb je weer wat inspiratie om het tussen de lakens weer spannender en leuker te maken. Ga oefenen en spelen met jezelf of met je partner en wees vooral heel eerlijk in wat je leuk en lekker vindt.

sexy dame in uitnodigende pose

Frontfoto: by Dainis Graveris on SexualAlpha

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer