MuziekMuziek

Het beste parfum voor jou van House of Formulas

Jan Willem Huffmeijer met zijn persoonlijke parfum van House of Formulas

Het beste parfum voor jou van House of Formulas. Dit is echt een tof ding waar ik jullie mee mag laten kennis maken. Je kan nu via een vragenlijst van House of Formulas een persoonlijk parfum laten maken. Dit parfum wordt op basis van je antwoorden door een algoritme voor jou samen gesteld. Ik mocht het proberen en ik mag via een korting ook jullie laten kennismaken. Ik zal jullie eerst eens meenemen in mijn ervaring met House of Formulas.

Het beste parfum voor jou van House of Formulas

Natuurlijk ben je sceptisch. Hoe kan een algoritme nu voor jou bepalen wat er bij je past? Ik was net zo sceptisch maar ook wel nieuwsgierig. Ik heb een heel uitgesproken smaak voor parfums die ik echt zelf zou uitkiezen en zou dragen. Voor de blog mag ik veel en vaak kennis maken met heel veel verschillende parfums en heb dus een heel goed beeld van wat ik echt heel lekker vind ruiken bij mijzelf.

Ik ben dus heel benieuwd of een computer dit wel zal doorhebben. Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat ik een geur draag die je echt niet bij iedereen zal ruiken. Dit maakt het dus extra moeilijk voor een computer omdat ik voor niet standaard ga en hier komen ze dus ook zeker niet mee weg. Oké genoeg gezegd! Tijd om het te gaan doen. Kom maar op met de vragenlijst

House of Formulas hoe werkt het?

Wanneer je op de website bent van House of Formulas vind je de basis informatie over wie ze zijn en over het product. Vervolgens is het de bedoeling dat je de test start. In deze test krijg je heel veel verschillende vragen op je afgevuurd over muziekstijl, kledingstijl, welk eten je lekker vindt en van wat voor soort vakanties je houdt.

Op basis van je antwoorden krijg je aan het einde van de test een voorstel voor twee soorten parfums die zij bij jou vinden passen. Dit is een dag en een avond parfum. Ik vind het heel tof dat ze dit doen omdat ik dit echt een meerwaarde vind. Ik draag overdag inderdaad graag een andere parfum dan wanneer ik s’avond op stap ga. Ook kan je op deze manier twee geuren met elkaar afwisselen die dus heel goed bij jou passen.

Ik heb beide geuren besteld. Dit hoeft overigens niet! Je kan er ook gewoon één bestellen. Bij twee geuren krijg je een mooie korting. Éen geur kost € 60,- voor 50ml en twee geuren kosten € 100,-. De geuren die waren besteld kreeg ik na twee dagen binnen in een nette verpakking. De manier van verpakken is mannenlijk, stoer en elegant.

Passen de geuren echt bij mij?

Hoe mooi het ook allemaal verpakt kan zijn, het gaat natuurlijk maar om één ding. Passen de geuren ook echt bij mij? Ik kreeg binnen als parfum voor de dag: Sexy en Spicy (een 100% match natuurlijk ;-)) en voor de avond: Warm en Woody. Ze leggen uit hoe je de geuren het best kunt dragen en hoe je ze moet aanbrengen.

We beginnen bij Sexy en Spicy. Wat een bijzondere geur en inderdaad echt een geur die ik zelf ook uitgekozen zou hebben. Een diepe bloemige geur met heel veel peper erin. Deze geur is elegant, rijk en zeer uitgesproken. Echt een briljante match!

De avond parfum is de Warm en Woody. Een totaal andere geur maar toch heel aansluitend. De geur is excentriek met heel veel tonen van rook, leer hout en vanille. Deze geur is dieper en donkerder dan de dag parfum en de twee geuren sluiten ook goed op elkaar aan. Eerlijk is eerlijk, ik draag de avondgeur ook weleens overdag omdat ik deze écht heel lekker vind. Waar de Warm en Woody super lekker en diep is, kan de Sexy en Spicy mij iedere keer weer verrassen met een frisheid en kruidigheid die heel spannend is.

Dit experiment is voor mij zeer geslaagd en ik heb twee geuren gekregen die inderdaad echt op mijn lijf geschreven zijn.

Wil jij dit ook eens proberen?

Ik kan mij heel goed voorstellen dat jij ook nieuwsgierig bent geworden naar deze geuren en dat je het graag ook eens zou willen proberen. Ik heb voor jou dan ook iets heel speciaals. Met de code: B4MEN20 krijg jij 20% korting op je bestelling direct naar de site klik hier. Heel veel plezier en ik hoop dat de geuren jou net zo aanspreken en bij je passen als ze bij mij deden.

Jan Willem Huffmeijer met zijn persoonlijke parfum van House of Formulas
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer