SelectSelect

Magnum lanceert twee nieuwe smaken en B4men was daar bij.

 

Iedereen heeft vast ooit wel eens een ijsje van Magnum gegeten en kan zich dit, zeker toen je jong was, echt wel herinneren. Magnum is een beleving en een ijsje dat als enige echt high-end en lifestyle is. Tja, met zo’n reputatie moet de presentatie van een nieuwe smaak natuurlijk ook groots aangepakt worden. Ook B4men werd hiervoor uitgenodigd, helaas kon ik niet bij de wereldpremière aanwezig zijn in Cannes. Een aantal grote bloggers (ja daar mag ik mijzelf inmiddels tot rekenen) zijn hiervoor gevraagd. Helaas ging dit evenement aan mijn neus voorbij omdat het niet paste met mijn werk in de barbershop. Gelukkig voor mij heeft Magnum ook een introductie gedaan in Nederland en daar kon ik wel bij zijn.

 

De presentatie van de Magnum Pink en Black

Afgelopen week ben ik met een heel select groepje mensen op een rondvaart boot in Amsterdam door de grachten gaan varen. Verder wisten wij van te voren niets. We kregen een klein tipje van de sluier en dat was ‘dat er dingen gingen gebeuren die nog nooit eerder waren gedaan’. Kijk, daar moet je natuurlijk wel bij zijn! Op de boot kregen we onder begeleiding van lekkere drankjes en de twee nieuwe Magnum smaken een spectaculaire show voorgeschoteld. Op speciale punten op de route die wij hebben gevaren, zijn we stil blijven liggen. Hier werd op vorm van de daarvoor uitgekozen panden doormiddel van een lichtshow de nieuwe Magnum smaken gepresenteerd. Super spectaculair!! Dit was nog niet alles, er zijn dan wel twee smaken, maar daarvan moest er 1 afvallen. Er was een Pink en een Black, de Pink is met framboos en de black is vanille-ijs met espresso koffie . Voor mij was de keuze snel gemaakt. Helaas kan je niet overal verstand van hebben en de uiteindelijke winnaar is de Pink geworden.(jammer voor mij)

image

Magnumstore Amsterdam

Na een avondje varen kwamen we aan bij de Magnumstore op de Leidsestraat, hier werd de winnende smaak bekend gemaakt met een waanzinnige lichtshow. Zoals gezegd is de favoriet van Nederland de Magnum Pink geworden. Zoals jullie begrijpen heb ik een geweldige avond gehad en heeft Magnum zich bij mij en geloof mij, bij iedereen in Amsterdam echt als high-end merk op de kaart gezet.magnum-01

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer