MuziekMuziek

Kapsels, baarden en fashion trends voor mannen. B4men geeft inspiratie.

Vandaag helemaal geen lastig te lezen artikel maar een artikel waarmee je weer veel inspiratie kan opdoen. Ik laat jullie wat foto’s van mijn Pinterest zien die ik heel erg tof vind. Deze keer ook niet alleen maar gericht op kapsels, baarden of op kleding. Ik heb ervoor gekozen om wat foto’s te laten zien die mij een goed beeld geven van wat hip is op dit moment.

B4men Inspiratie voor mannen: kapsels, baarden en fashion- trends.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer