MuziekMuziek

John Lindberg Trio, Amerikaanse Rockabilly Rock uit Zweden!!

Muziek is ook Lifestyle

Zo af en toe schrijf ik weleens wat over artiesten die ik te gek vind en in Nederland nog amper worden gehoord. Eerdere artiesten waar ik over heb geschreven waren The Hillbilly Moon Explosion en The Devil Makes Tree. Natuurlijk zit het gangre wel dicht bij elkaar…..Ik ben nou eenmaal helemaal weg van de Hillbilly sound. Ik vind het ook jammer dat het zo weinig word gedraaid op de radio. Tja en als zij het niet doen dan zal ik het aan jullie moeten laten horen!! Artiesten van deze keer……

mqdefault

JLT / John Lindberg Trio

Het John Lindberg Trio is een trio uit Zweden……..Echt niet!! Ja echt wel!! Niet te verwarren met de Amerikaanse Bass gitarist John Lindberg. Zij Maken al heel lang echte Rockabilly muziek en in mijn ogen is het bijna niet te geloven dat zij uit zweden komen. De stem van de zanger John Lindberg heeft voor mij een mooie diepe klank die mij soms een beetje doet denken aan de jonge Elvis. Ik heb heel veel van de JLT ( John Lindberg Trio ) gehoord en moet zeggen dat ik het latere werk wel wat beter vind. Ik ben echter niet de enige en het heeft een paar jaar geduurd voordat zij ook in eigenland doorbraken. Inmiddels is JLT ( John Lindberg Trio ) een bekende band in Zweden en hebben ze al een aantal nummer 1 hits gehad. Ik zelf ben een gelukkige gebruiker van Spotify en vind het geweldig om het internet af te speuren naar artiesten die ik nog niet heb gehoord. Voor mij is Spotify dus de ultieme vrijheid en kan zo op een legale manier naar de meest diverse muziek luisteren. Ook JLT heb ik zo ontdekt!! Dus wil je alles van hen luisteren kijk op Spotify!!

SKIVOR-foto_Nils_Lindeborn2_liten

 

Maar goed ik kan wel blijven praten (schrijven) maar dan horen jullie nog geen noot van deze te gekke muziek!!

Ik zal gelijk met de deur in huis vallen en mij Favoriete Nummer aan jullie laten horen!! Wat heel belangrijk is……..vrouw en/of kinderen de deur uit en de stereo op 10!!

 

JLT ( John Lindberg Trio ) : Runaway Train (album : Made For Rock n Roll 2011)

 

John Lindberg Trio : To The Rockabilly Beat (album : Made For Rock n Roll 2011)

 

JLT : Dig It! Dit is het nieuwe album, er is dus alleen nog maar een promo beschikbaar op youtube op Spotify is hij al uit!!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer