MuziekMuziek

Jim Beam Honey, nieuw in Nederland.

Jim Beam en B4men.nl

Jim-Beam-Logo
Jim Beam

De vriendschap tussen Jim Beam en B4men.nl is afgelopen week onderstreept met de afspraken om voor het komend jaar een mooie samenwerking op te zetten. Waarom?? Wij hebben allebei nog veel aandacht nodig en wij kunnen elkaar hierin goed ondersteunen. Hebben jullie hier nog iets aan?? Ja zeker!! naast super leuke artikelen over de producten van Jim Beam zal ik komend jaar ook een paar te gekke acties houden met leuke prijzen van Jim Beam.

Heeft Jim Beam dan geen grote naam in Nederland?

Nee, Jim Beam is in Nederland nog maar erg klein. Dat komt vooral door die hele grote concurrent uit Tennessee. O ja die!! Als je in Nederland praat over Bourbon dan denkt iedereen gelijk aan Jack Daniels. Maar wat is het verschil?? Het woord Bourbon!! Dit is het grootste verschil tussen die twee, Jim Beam is een echte Bourbon en Jack Daniels niet!!! Maar er zijn ook grote verschillen qua smaak. Ik ben natuurlijk geen vergelijkingssite en ik vind het dus aan jullie zelf om te bepalen welke jullie lekker vinden. Dat ik erg te spreken ben over de smaak van Jim Beam kun je hier terug lezen ( https://www.b4men.nl/?p=2058 /  https://www.b4men.nl/?p=3121).

 

honey
Jim Beam Honey

Jim Beam Honey

Jim Beam Honey is een nieuwe troef van Jim Beam in Nederland. Laat ik beginnen met te zeggen dat Jim Beam Honey geen whiskey mag heten……huh!! De reden is simpel, een whiskey bestaat enkel uit whiskey er mag geen enkele toevoeging in worden gestopt!!! Dus ook geen honing!!! Dus Jim Beam Honey is een likeur!!! Omdat verder te onderstrepen bevat deze likeur ook  minder alchohol nl 35%. Een whiskey bevat minimaal 40%. Maakt hem dat dan minder lekker?? Nee absoluut niet. Ik was al bekend met whiskey-honing likeuren en was hier nooit echt kapot van. Deze likeur van Jim Beam heeft dat voor mij wel veranderd!! Ik ga hem niet de hemel in prijzen……voor mij is het erg zoet!! Wat ik mij bij deze drank voorstel, is een lekkere zomernamiddag en dan een cocktail met deze likeur of puur met een laag ijs. Zo kan ik deze drank wel heeeel goed hebben hoor!!!!

 

jim beam
Jim Beam

Speciale Actie van Jim Beam!!

Iets waar ik jullie aandacht voor vraag is de speciale actie van Jim Beam. De rijke geschiedenis van Jim Beam hebben zij gebruikt om jou te triggeren om mee te werken aan een geschiendenis van jullie samen. Hoe?? Jim Beam heeft een grote actie waarin je een roadtrip door Amerika kan winnen met een camper. Uiteraard staat op het programma een bezoek aan de distillery van Jim Beam. Hoe kan je mee doen?? Koop een fles Jim Beam…. geen straf lijkt mij!! Ga naar  https://jimbeam-roadtrip.com/nl/registration.html en vul een leuke reden in hoe jij en Jim Beam samen geschiedenis gaan schrijven.

Good Luck!!

 

http://youtu.be/qNAmT9ZPqOE

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer