MuziekMuziek

BRITISH KNIGHTS SNEAKERS VOOR JONG TOT OUD! WIN 4 PAAR SNEAKERS VOOR JOUW GEZIN

Iedereen moet toch wel een paar sneakers in de kast hebben staan. Sneakers zijn namelijk multifunctioneel en de mogelijkheden om ze te combineren zijn eindeloos. Zelfs onder een pak kom je de sneaker tegenwoordig tegen. De sneaker van nu is voor iedereen een must. Van jonge kinderen tot de hippe ouders. Natuurlijk heeft niet iedere sneaker een super hip imago maar deze zijn dan meer gemaakt vanwege het loopcomfort. Ik zoek altijd een combinatie van deze twee. Een sneaker moet een goed comfort hebben en een hippe uitstraling. 

BRITISH KNIGHTS, IT’S A LIFESTYLE!

Eerst een klein stukje geschiedenis over het merk British Knights voordat we naar de toffe win-actie gaan. British Knights is gestart in New York in de jaren 80′. Hun inspiratie kwam uit de wereld van surf, skate en hip-hop. British Knights was in de jaren 90 zelfs sponsor van MC Hammer en LL Cool J. Tevens waren zij de eerste die een commercial maakte die uitgezonden werd op de wereldberoemde muziek zender MTV. Gestart in New York is BK tegenwoordig een wereldwijd bekend sneaker merk.

BK SNEAKERS GESCHIKT VOOR ZOWEL JONG ALS OUD

Ik moest zelf wel lachen om bovenstaande titel. Zijn Marie Louise en ik tegenwoordig al oud…ik hoop toch van niet. Op onderstaande foto’s laten wij zien hoe wij onze BK sneakers dragen en laten wij ook het verschil zien in sneakers. Amaranthe heeft gekozen voor een stoerder hoger model “DEE“, terwijl Beaudine heeft gekozen voor een sportiever lager model genaamd “DEMON“. Marie Louise heeft voor het eerst een voor haar doen kleurrijke sneaker gekozen…meestal koopt zij alleen zwart namelijk en ik heb een grijs model uitgezocht.

Win BK Sneakers voor jouw gezin

Net zoals vorig jaar mogen wij weer een te gekke actie opzetten met British Knights. B4men geeft in samenwerking met BK maar liefst 4 paar sneakers voor een gezin weg naar keuze en maat. Wij gaan dus weer 1 gezin super blij maken. Wat moet je hiervoor doen? Bijna niets!

– Like de B4men Facebook pagina (als je dit niet al gedaan hebt)
– Like en deel het artikel over de BK Sneakers op jouw Facebook
– Like de Instagram pagina van BK Sneakers
– Tag 1 van je vrienden die deze actie ook zeker leuk zou vinden

De actie loopt tot 24 september 2017. De winnaar wordt in dit artikel bekend gemaakt.

“Gefeliciteerd Armando de Jong met het winnen van 4 paar BK sneakers voor het hele gezin! “

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer