Gisting speciaalbieren adviseert in de trend van de speciaalbieren.

De laatste jaren is de grooste verandering voor mannen dat wij meer dan ooit kiezen voor het ‘grote’ genieten. In deze trend van het grote genieten kiest de man voor speciale dingen en neemt hij ook echt de tijd om van deze keuze optimaal te genieten. De barbier is een mooi voorbeeld, maar ook in de keuken zie je steeds vaker een man staan en dan kookt hij vaak iets bijzonders. Ook in de drank zijn er een aantal mooie trends te zien. De whisky is een mooi voorbeeld, maar ook de speciaalbieren zijn een echte hit momenteel.bier logo

 Gisting Speciaalbieren

Gisting speciaalbieren is een site waar de liefhebber van het speciaalbier zijn hart kan ophalen. Naast de mooie en bekende merken hebben zij ook een echt heel gaaf Oostenrijks merk die alleen zij in Nederland hebben. Wil je jouw visite dus een keer iets specials schenken of een echte bierliefhebber eens een goed cadeau geven, dan zit je dus op de juiste plek. Gisting speciaalbieren heeft het je makkelijk gemaakt en ook een paar pakketten samengesteld met bieren per categorieën, zo kan je heel makkelijk eens wat verschillende Nederlandse bieren leren kennen. Wil je liever de mooie Belgische speciaalbieren ontdekken, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

 

Mijn speciaalbieren pakkettenDSC09928

Ik heb mijzelf voor jullie maar weer eens opgeofferd en ik ben eens flink aan het bier gegaan. Ikzelf heb een aantal pakketen besteld en ben gaan ontdekken. Het leven van een blogger kan soms heel zwaar zijn…hahahaha 😉

 

Het Blond bier pakketDSC09919

Blond bier is mijn grote liefde. Blond bier drink ik graag bij een lekker diner of bij gewoon een heerlijke ordinaire burger (wel zelf gemaakt natuurlijk). Deze blond bieren zijn mijn favoriete: Grimbergen, Affligem en Viven.

 

Het Nederlandse bier pakketDSC09917

Ik weet dat er in Nederland inmiddels ook echt een brouwerscultuur is ontstaan. Daarmee is de keus voor een goed speciaalbier uit Nederland een stuk ruimer geworden, maar echt makkelijker niet. Ik vond het Nederlandse pakket dus echt een uitkomst….de keus wordt dus eigenlijk voor je gemaakt. Dit zijn mijn favorieten: Kompaan Vrijbuiter, Brouwerij ’t IJ Natte en Maximus Brutus.

Het Belgische bier pakketDSC09922

Deze mag natuurlijk niet ontbreken, de Belgen hebben geen groter export product! Ik kan dus nog veel meer mooie bieren uit België opschrijven maar deze drie uit het pakket zijn mijn bijgebleven: Vicaris Generaal, Boerken en Brugse Zot.

 

Het Bevog pakketDSC09914

Dit pakket moest ik natuurlijk eens proeven. Het is altijd leuk om te weten dat er nog maar heel weinig mensen in Nederland zijn die ook deze bieren al hebben geproefd. Daardoor worden zelf speciaalbieren speciaal! Ik heb ze nog niet allemaal opgedronken, ik geef zaterdag een diner waar een aantal goede vrienden zijn die natuurlijk ook graag  met mij mee willen proeven. Deze heb ik gedronken, Baja een stout en een heel erg lekker biertje. Oké hier moet je wel echt van houden, ik ben thuis echt de enige die dit bittere naar koffie en drop smakende biertje kan waarderen. Het andere biertje was de Deetz en deze viel zeker bij allemaal in de smaak, een heel erg lekker licht, zoet maar vooral heel fruitig biertje, super lekker!!

Nieuwsgierig geworden en zou jij ook een mooi pakket willen hebben kijk eens rond op de site en het water loopt je gegarandeerd in de mond. www.gistingspeciaalbieren.nl

Schermafdruk 2015-03-16 21.27.41
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer