MuziekMuziek

Wij hebben een te gekke avond gehad bij het Hard Rock Cafe in Amsterdam

Vorig jaar hebben wij al eens eerder mogen eten bij het Hard Rock Cafe in Amsterdam. Wij hebben toen de special van dat moment mogen proeven, de Guinness & Jameson Bacon Cheeseburger. Lekker dat deze was! Wij durven wel te zeggen dat het de lekkerste burger was die wij ooit elders gegeten hebben dan thuis. Vaak vinden wij de burgers in een restaurant toch wel tegenvallen, deze burger was echt super lekker. Hij was sappig, vol van smaak en echt perfect bereid. Hier kunnen een hoop restaurants nog wat van leren. Ik had bij de burger friet genomen met een kaassaus en bacon, Marie Louise ging voor de gewone friet met pittige mayo. Ook lekker maar toch had ze spijt dat ze niet voor de ‘special’ friet was gegaan. Dit is echt de Best of Amsterdam.

World Burger Tour 

Dit keer mochten wij samen met onze kinderen eten bij het Hard Rock Cafe, ter ere van de World Burger Tour. Dit menu staat speciaal in mei en juni op de kaart….je hebt dus nog even de tijd om deze te gaan proeven. Uiteraard liet ik mij deze kans niet ontglippen en ik ben voor de Tennessee BBQ Burger gegaan. Een geweldige burger van Angus vlees en belegd met cheddar, pulled pork, gebakken uien en bbq saus. Naast deze burgers hebben ze nog verschillende World Burger Tour burgers die allemaal een thema hebben gekregen van een land. Dit loopt uiteen van Spanje tot China en iedere burger heeft de typische smaken van dit land meegekregen. Marie Louise ging niet voor de special maar voor de Guinness & Jameson Bacon burger die zij al eerder genomen had. Dit blijft namelijk echt haar favoriete burger en zij was aangenaam verrast dat deze vast op het menu is komen te staan. Dit was namelijk toen der tijd niet de bedoeling, het zou echt om een special editon gaan. Waarschijnlijk zijn er een hoop mensen geweest die deze burger super lekker vonden, dat ze hem vast op de kaart hebben gezet. Nu kan ook ik niet ontkennen dat hij echt onwijs lekker is!

Hard Rock Cafe

Zoals aangegeven zijn wij dit keer niet met zijn tweeën gaan eten bij het Hard Rock Cafe maar met onze kids. Wij waren erg benieuwd of dit wel leuk zou zijn voor de kinderen en wij kunnen nu wel zeggen dat het echt onwijs leuk is voor de kinderen. Dit hadden we eerlijk is eerlijk echt niet verwacht. De bediening was super leuk voor hun en maakte veel grapjes. Er wordt ook echt gedacht aan de kinderen. Zo krijgen ze netjes een kleurplaat met kleurpotloden en ook is er een speciaal kindermenu. Amaranthe en Beaudine gingen allebei voor de HotDog met friet. Beaudine had alleen al snel spijt toen ze onze burgers zag. Zij is echt een burger fanaat en besloot direct om de volgende keer ook een burger te nemen. Gelukkig vonden ze de HotDog wel lekker en ook de manier van serveren was erg tof gedaan. Het kindermenu werd namelijk uitgeserveerd op een bord in de vorm van een gitaar. Vooral Amaranthe (onze jongste) was hier erg van onder de indruk.

Dessert Hard Rock Cafe

De vorige keer hadden Marie Louise en ik geen dessert genomen omdat we echt propvol zaten van het hoofdgerecht. Dit keer hadden we rekening gehouden met de porties en hadden we s’middag niet heel veel gegeten. Ditmaal hadden we dus genoeg ruimte voor het dessert. Ik koos een Oreo Cheesecake, Amaranthe en Beaudine gingen voor de Sunday met Hot Fudge saus en Marie Louise ging voor de Hot Fudge Brownie. Klinkt allemaal goed toch? Het zag er echt nog veel beter uit! De serveerster kwam met een bord vol desserts en wij dachten dat dit voor meerdere tafels was. Fout!!! Alles was voor ons. Oeps!!! Dit gaan we nooit opkrijgen dachten we meteen. Marie Louise lag al helemaal gevouwen van het lachen over de tafel heen en vroeg of er misschien toch niet een foutje gemaakt was. Nee, alles klopte en alles was voor ons. Wat een mega porties!! Het was echt super lekker maar veeeeeeel te veeeeeeeel. We hebben nog gevraagd of er daadwerkelijk mensen zijn die alles opeten en verbazingwekkend maar er zijn inderdaad mensen die het opkrijgen…onvoorstelbaar! Wij hebben echt een top avond gehad en gaan zeker vaker terug.

Hard Rock Cafe viert zijn verjaardag

Vandaag viert Hard Rock Cafe zijn verjaardag voor jong en oud! Er zijn allemaal leuke dingen te beleven en tussen 11.00 en 12.00 kan je de Legendary Burger voor maar 0,71 eurocent kopen. De symbolische prijs van 71 cent voor de burgers is een eerbetoon aan de opening van de allereerste Hard Rock filiaal in 1971 in Londen.

Programma

10:00 – 11:00 uur: Koekhapwedstrijd met Hard Rock brownies

11:00 – 12:00 uur: Local Legendary Burger voor €0,71 cent

13:00 – 17:00 uur: Glittertattoos voor jong en oud

13:00 – 17:00 uur: Do-it-yourself voor de jongste Hard Rock fans

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer