MuziekMuziek

Gamen met B4men: MXGP2 voor de PS4 Review

Yes!! eindelijk is het dan zover, we gaan nu echt met de games beginnen. Eerlijk is eerlijk, het is best lastig om voor mij de games te reviewen. Het is net als met de auto’s op B4men, het worden echt gebruikers reviews en geen reviews van een game expert. Het aantal games zal ook niet super veel zijn op de blog, dit omdat ikzelf niet van super gewelddadige of ingewikkelde games houd. Een game voor mij moet echt een vorm van ontspanning bieden en ik vind het erg leuk om het met de kids te kunnen spelen. Ik zal het oordeel ook van hen laten afhangen.

mxgp2 1

MXGP2 Review

De game die ik vandaag voor jullie review, is de motorcross game MXGP2 (wij hebben de game gespeeld op de Playstation 4).  Ik ben zelf als kind al gek geweest op race games en het is dus leuk om te zien dat ook mijn eigen kids dit soort spellen erg kunnen waarderen. Ik heb de vorige game MXGP niet gespeeld en ik kan dus niet het vergelijk maken. Ik moet wel heel eerlijk zeggen, dat ik het grafisch iets vond tegenvallen op het eerste oog. Misschien liggen mijn verwachtingen te hoog maar het oogt niet zo soepel als ik gehoopt had. Verder is het wel een ontspannende game, we hebben er al heel wat uurtjes me zitten stoeien.(in goede zin)  De besturing is gemakkelijk op te pakken, misschien voor een gevorderde gamer wel iets te gemakkelijk. Voor kids is dit wel leuk omdat ze snel het gevoel hebben dat ze wat kunnen en dus niet alleen maar achteraan zullen rijden. De mogelijkheden van de game zijn prima, er is veel te zien en te kiezen als het gaat om tracks en uitrusting. Ook het samenstellen van je eigen motor is leuk om te doen. Bijzonder vond ik het om in plaats van alleen maar buiten te kunnen racen ook in verschillende stadions binnen te kunnen racen. De tracks binnen zijn wel smaller en technischer en daardoor gaat de moeilijkheidsgraad iets omhoog.

B4men conclusie van de MXGP2

Het is een prima game en de “prima” dekt dan ook de lading. Het is geen hoogstaande game in mijn ogen. Het is echter wel een leuke game en zeker ook voor kinderen die net weer even anders willen racen dan met een auto. Het is een makkelijke game die je snel in de vingers hebt en dit is gelijk het probleem van de game, een doorgewinterde gamer zal snel uitgekeken zijn op deze game. B4men gamecijfer voor MXGP2: 6,5

mxgp2

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
1 comment
Written by Jan Willem Huffmeijer