MuziekMuziek

Review JBL Xtreme. Dikke uitstraling en een dik geluid. Win-Actie!!

Muziek en alles wat met muziek te maken heeft, blijft een belangrijk onderwerp op mijn blog. Zo heb eerder hoofdtelefoons mogen reviewen, maar in de zomer zijn de draagbare boxen echt het leukst om te testen. Ik heb eerder van JBL de Flip 4 mogen reviewen en deze heeft mij toen al verbaasd. Vandaag is zijn grotere broer aan de beurt en ga ik de Xtreme onder jullie aandacht brengen.

De JBL Xtreme Special Edition Draagbare Luispreker

Deze luidspreker is qua styling de stoerste onder de draagbare boxen, niet alleen binnen JBl maar echt van alle boxen. Waar de JBL Flip 4 het moet hebben van zijn geluid, zal de JBL Xtreme al imponeren terwijl die uitstaat. Je zal bijna gaan denken dat ie het alleen maar van zijn looks zal moeten hebben. Over het geluid hebben we het zo, ik blijf nog even bij het uiterlijk. Ik heb gekozen voor de stoere uitstraling van de Special Edition met camo kleuren. De “normale” uitvoering is er in zwart, blauw en rood. Er zijn verder geen verschillen tussen de twee edities…zelfs niet in de prijs. De Xtreme is handzaam maar hij is wel een stuk groter en zwaarder dan bijvoorbeeld de Flip 4. Dit is geen enkel probleem voor mij, omdat je hiervoor wel heel veel meer box (lees geluid) terug krijgt. Het is wel belangrijk dat je eerst even goed nadenkt wat je met je luidspreker wilt gaan doen, voordat je een keuze maakt. 

Het geluid van de JBL Xtreme Bluetooth Luidspreker

Groter, zwaarder, duurder en stoerder, krijg je dit dan ook terug in het geluid? Ik kan hierop volmondig ja op beantwoorden! Ik schrok mij rot toen ik mijn telefoon koppelde en even een nummer van Rammstein opzette. BAM!! Ongelofelijk wat een diep, hard en helder geluid. De twee zichtbare JBL Bass Radiatoren geven niet alleen een stoere uitstring, maar produceren een volle en krachtige bass. De vier actieve transducers geven een mooi en helder stereo geluid. Waar de kleinere Flip 4 het zal winnen op handzaamheid en gemak, is deze luidspreker er echt voor de mannen die gaan voor het gemak van een draagbare luidspreker maar niet willen inleveren op het geluid. Ga je sporten, varen of naar het strand dan is deze box ideaal. Het is best heel lastig om een goed geluid te krijgen wanneer je buiten bent. Omdat je veel ander geluid hebt en geen beperkte ruimte waar het geluid in blijft, valt het geluid soms wat weg. De JBL Xtreme blinkt hier echt uit! Doordat hij wat groter en zwaarder is, geeft hij genoeg geluid voor een tof strandfeest of een heftige buitentraining.

JBL Xtreme Specificatie

Bluetooth® versie: 4.1
Ondersteuning: A2DP V1.3, AVRCP V1.5, HFP V1.6, HSP V1.2
Transducer: Woofer 2 x 63mm; Tweeter: 2 x 35mm
Nominaal vermogen: 2 x 20W Bi-amp (AC-modus)
Frequentiebereik: 70 – 20kHz Signaal-ruisverhouding: >80dB
Voeding: 19V 3A
Type batterij: Lithium-ion polymeer (37Wh) Oplaadtijd batterij: 3,5 uur
Tijdsduur muziek afspelen: tot maximaal 15 uur (afhankelijk van volumeniveau en audio-inhoud)
Enkele USB oplaadaansluiting: 1 x 2A
Dubbele USB oplaadaansluiting: 2 x 1A
Bluetooth® transmittervermogen: 0-4 dBm
Bluetooth® transmitter frequentiebereik: 2,402 – 2,480 GHz
Bluetooth® transmitter modulatie: GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Afmetingen (B x H x L): 126 x 283 x 122 mm
Gewicht: 2112g
Prijs: € 299,-

Win-Actie JBL Flip 4

Helaas heb ik geen JBL Xtreme voor jullie in deze win-actie maar ik heb nog wel een heel toffe JBL Flip 4 voor jullie staan. Wat moeten jullie doen om de Flip 4 te winnen!!

De winnaar van de JBL Flip 4 wordt zondag 30-07-2017 bekend gemaakt in dit artikel. Wij nemen daarna contact met de winnaar op.

Winnaar van de JBL Flip 4 is geworden: De Nnic Bd (Dennis de Bruin). Gefeliciteerd!!!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer