MuziekMuziek

Johnnie Walker Blue Label en Jude Law.

JW_NY_J14_001_SIPBOAT_RGB_V1_300dpi
Johnnie Walker Blue Label en Jude Law.

Johnnie Walker Blue Label

Johnnie Walker blue Label is de top whisky van het huis Walker. Omdat verder te onderstrepen is Johnnie Walker een samenwerking met top acteur Jude Law aangegaan voor de nieuwe campagne. Deze campagne is dus ook niet zomaar een reclame filmpje……nee, het gaat om een door Jake Scott geregisseerde mini film “The Gentleman’s Wager’ van dik 6 minuten. Met in de hoofdrol Jude Law en zijn tegenspeler de Italiaanse acteur Giancarlo Giannini, bekend van de James Bond films Skyfall en Quantum of Solace.

JW_NY_J14_001_BETMAN_RGB_V1_300dpi
Giancarlo Giannini

 

The Gentleman’s Wager

Draait om twee welgestelde maar wat verveelde mannen die onder het genot van de Johnnie Walker Blue Label een weddenschap afsluiten. De weddenschap…een unieke ervaring!!

De film is opgenomen op de Britse Maagdeneilanden en in Londen en zal exclusief vertoond worden tijdens de 71e editie van het jaarlijkse filmfestival van Venetië.

Uiteraard kan ik jullie de film laten zien

http://youtu.be/kQ7kWpTrtJw

De whisky: Johnnie Walker Blue Label

Johnnie Walker Blue Label is de topwhisky van het huis Walker. Om de whisky dezelfde stijl te geven als de whisky’s uit het begin van de 19e eeuw, wordt bij iedere creatie gebruik gemaakt van een aantal van de zeldzaamste vaten uit de stock van Johnnie Walker.

review-johnnie-walker-blue-label-1
Johnnie Walker Blue Label
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer