MuziekMuziek

De week van B4men de blog voor mannen achter de schermen. Week 46 / 47

De week van B4men daar zijn we weer. Hahaha ik heb net de oudere week van B4men eens terug gelezen en het valt mij op dat ik eigenlijk iedere keer vertel hoe druk het die week is geweest. Iedere week van B4men is weer drukker dan de vorige en ook deze keer is dat weer niet anders 🙂 De afgelopen dagen waren een gekkenhuis! De bouw van de B4men Barbershop gaat deze week weer in volle vaart verder en als het zoals gepland gaat, is volgende week de B4men Barbershop helemaal klaar. Het zorgt er alleen voor dat ik de afgelopen dagen heel veel in de voorbereiding heb gedaan. Ook is sinds gisteren het afspraken systeem online en ook dit moest helemaal netjes en goed worden ge finetuned worden. Daarnaast hebben we ook echt hele gave dagen gehad met als letterlijk hoogte punt het vliegen met mijn meiden (hierover snel meer op de blog). Om nog een klein beetje te genieten van elkaar, hebben Marie Louise en ik onszelf getrakteerd op een diner bij Cheval Blanc in Heemstede, wat een ervaring en geweldig eten. Ik verlekker jullie zo met de foto’s 😉

De Week van B4men in beeld.

image
De week van B4men begon met een verjaardagskapsel voor Louis.
image
Een lekkere wijn is altijd een mooi begin toch. Deze bijzondere Rioja van Campo Viejo is niet alleen lekker maar de fles is ontworpen door twee kunstenaars.
image
Zondag Mannen dag bij collega en goede vriend Evert van Knippen en Scheren. Top om mee te mogen helpen!
image
Strakke kapsels en stoere baarden ik doe niets liever dan dat!
image
S’ Avonds lekker genieten van een mooie whisky en een lekere sigaar.
image
Wanneer je dochter hebt hahaha ook met jongens maar goed die hebben wij niet, dan moet je zo af en toe naar school om aan te horen wat die donderstenen allemaal uitvreten op school. Deze was alles meer dan goed!! Trotse ouders dus!
image
De hamburgers zijn niet altijd wat het lijkt hoor…..deze is heerlijk maar volledig vega!!
image
Wesley had ook een mooie opdracht voor B4men hij ging op pad naar de release van Call of Duty Black Ops 3. Lees hier alles over deze avond.
image
Ondertussen ga ik lekker door in de B4men Barbershop. Plafon is gewit en mijn baard ook!
image
Hard werken moet worden beloond. Hoe kan dat beter met een lekere Villa Massa.
image
Tja een kat in de zak is het niet maar een kat in een doos is ook niet veel beter. Ach het is een schat(je) hoor.
image
Van Arjan kreeg ik een leuke avond kado. Geen idee waar we naartoe gingen. Bleek het een whiskyproeverij…hoe kan je het verzinnen! Hou helemaal niet van whisky LOL.
image
Het werd een Taiwanese avond! Maken ze daar ook whisky? Ja zeker en best aardig ook.
image
Even lekker genieten en lekker ontspannen.
image
Vaders en dochters het is een prima combinatie.
image
Toen werd het heel bijzonder! We mochten de meiden verrassen met een vliegtocht boven Nederland. Super cool en snel meer op de blog.
image
De meiden in de lucht hahaha beter gaat het niet worden. Helemaal happy!!
image
Wanneer je in de lucht bent geweest wordt dat beloont met een luchtdoopcertificaat, kan je toch weer op je cv zetten!
image
Na al dat vliegen heb je een goede bodem nodig en een biefstuk van Loetje, die gaat er na zo’n dag wel in.
image
Kind van der vader! Des te meer vlees des te beter!
image
Tijd voor meer culinair! Uit eten met Marie Louise bij Cheval Blanc in Heemstede. Proost!
image
Genieten van het eten en van elkaar!
image
Dit is één van gerechten. Dit is om jullie een klein beetje lekker te maken. Ik ga binnenkort op de blog meer vertellen over dit diner.
image
Meer hoef ik niet uit te leggen toch?
image1
Wauw ik sta gewoon op het ZiggoDome!!!! Hoe cool is dat!!
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer