MuziekMuziek

De Villa Massa Limoncello stads rally.

Villa Massa limoncello stadsrally

VillaMassa-limoncello

Hoe cool is het wanneer je mag zeggen dat als je een avond door Amsterdam wordt gereden naar de lekkerste en hipste bars/restaurants en de hele avond limoncello moet drinken je mag spreken van een flinke werkdag…….hahahahaha.

Hoe dat komt??

Ik ben uitgenodigd om met Villa Massa mee te doen aan een leuk event. Ik heb een aantal artikelen geschreven over Villa Massa en dat is opgevallen. Dat is de reden waarom ik aan deze leuke rally mocht mee doen.

Oké stadsrally??? hoe dan??

Hahaha stel hier inderdaad niet te veel van voor hoor…..Maar ja wij moesten natuurlijk aan de limoncello, dus wij kunnen niet niet rijden!!! Voor een leuk en opvallend vervoer waren er Biro elektrische auto’s geregeld. Nou ja auto’s hahaha kijk zelf maar.

20140515_192648

Hiermee werden wij als eerste naar de cocktail bar Mystique gebracht. Hier kregen wij de opdracht om in 5 min.een eigen cocktail te mixen, met hoe kan het anders….Villa Massa Limoncello. Dit was een wedstrijd tussen onze eigen groep en later tussen de drie groepen die werden rond gereden. Als ik dan toch al te boek sta als liefhebber van drank tja dan moet je die reputatie maar waar maken en ik wist de uiteindelijke winnende cocktail te mixen (recept staat onderaan het artikel).

20140516_071503

Waar gedronken wordt moet ook gegeten worden….volgende halte was het nieuwe restaurant Julius van Julius Jaspers. Hier werden wij getrakteerd op een super lekker broodje pulled pork!!! Uiteraard begeleid met een heerlijke mix van limoncello met prosecco.

IMG-20140515-WA0002

Na het geweldige lekker broodje werd het tijd voor een toetje…..drie keer raden…. een heerlijke tiramisu met limoncello. Deze kregen wij te eten bij restaurant Mazzo. Hierbij werden we  getrakteerd op een erg lekkere espresso met een glaasje pure limoncello heerlijk.

20140515_194150

Onze laatste stop was op de stand van Villa Massa limoncello op de Taste Amsterdam waar wij nog even konden uitbuiken van deze leuke avond. Ook kreeg ik hier mijn prijs uitgereikt en kon ik met een opgeheven hoofd en met veel limoncello in mijn buik tevreden naar huis!!!

villa massa

Bedankt Villa Massa voor deze leuke avond.

 

Het Winnende Recept met Villa Massa Limoncello.

Soms moet je het niet veel moeilijker maken dan het is, een simpele maar erg lekkere mix waar je een avond prima mee kan beginnen. De mix is heel snel in een minuut of 5 bedacht en er moet nog aan geschaafd gaan worden hoor. Doe dit vooral ook zelf en laat het dan in je commentaar hieronder achter.

De B4men.nl Kick ass limoncello mix:

– 2 delen Villa Massa limoncello

– 1 deel jonge jenever

– 1/3 fijn gesneden rode pepper

– shacken met ijs

– uitschenken in een longdrink glas

– aanvullen met prosecco

genieten op een heerlijke zomerse dag met een beetje ijs in het glas. Ik zeg proost!!!

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer