MuziekMuziek

De blazer,deze winter draag jij hem ook. Fashion tip najaar 2015/2016

Deze winter komt hij helemaal terug, de blazer! Meer dan ooit wordt het “jasje” los van het pak gedragen. Gecombineerd met een stoere jeans veranderd een soms wat truttig jasje in een super coole blazer. Nu kan je het jasje van je oude pak uit de kast pakken en kijken of het daar ook mee lukt maar je zult merken dat de snit (de vorm) van het jasje van een aantal jaar geleden helemaal veranderd is. De blazers van nu zijn strak gesneden en volgen je contouren. Een paar jaar geleden droeg je het jasje eigenlijk altijd dicht en was het zeker voor de wat vollere mannen echt een “no go” om een getailleerd jasje te dragen. De blazer van nu draag je juist niet dicht waardoor die een stuk strakker gedragen kan worden. Vaak is het zelfs mooier een maatje kleiner te kopen dan wat je normaal zou doen.

De kleurrijke blazer

Nog een belangrijk verschil met een paar jaar geleden is dat de blazer echt een op zichzelf staand fashion item is geworden. Dat maakt dat hij ook een stuk opvallender of zelfs als hoofd object van je outfit mag dienen. Kies dus niet te braaf maar ga voor kleur en patronen. Deze winter en voorjaar van 2016 zal je zien dat het qua jasjes bijna niet uitbundig genoeg kan zijn. Ook wat je onder je blazer draagt mag opvallen en contrasteren met de blazer. Vind je een outfit met een blazer alsnog te formeel, dan kan je ervoor kiezen om in plaats van een overhemd een trui of shirt te dragen onder de blazer. Je zal zien dat die nette blazer veranderd in een stoer, excentriek en meest uitgesproken stuk van je outfit.

Zo draag je deze winter en voorjaar 2016 je blazer

hoe draag ik een blazer

blazer dragen

blazer dragen mannen blazer dragen felblauw mannen

nette blazer dragen mannen

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer