MuziekMuziek

Dacaya Armbanden, een super mannelijk sieraad.

dacaya logo

Armbanden zijn allang niet alleen maar voor vrouwen. Tegenwoordig heb je als man een ruime keus op het gebied van materiaal, vorm en prijsklasse. Ik laat graag op mijn blog mooie dingen zien die het liefst ook nog een beetje betaalbaar zijn. Ikzelf draag graag armbanden zoals jullie vaak op mijn foto’s kunnen zien. Nee, ik heb geen hele dure armbanden want ik draag er het liefst een aantal tegelijk om mijn arm. Zo werd ik laatst gewezen op een merk Dacaya, dit merk zou super mooie armbanden hebben voor een betaalbare prijs. Gelijk maar even gekeken.

3

Dacaya Armbanden

Dacaya heeft de sfeer van de Route 66. Denk aan lange wegen, verlaten dorpjes en een droge woestijn. Deze ruige en mannelijke uitstraling vind je terug in de stoere leren armbanden van Dacaya.

dacaya2

Dacaya armbanden zijn van Italiaans leer en hebben mooie robuuste rvs sloten. Ik heb even getwijfeld of ik ze wel zou passen, mijn polsen zijn niet zo groot en ik was bang dat ze veel te groot zouden zijn. Dacaya heeft met een slimmigheidje dat probleem opgelost, net zoals bij een horloge kan je hier een schakel uit het slot halen en zo krijg je toch een passend armband.

 

dacaya5

Dacaya Armbanden prijs&kwaliteit

Dacaya armbanden zijn er in verschillende kleuren en op verschillende manieren gevlochten. Ook kan je kiezen voor bredere en smallere armbanden, de dunne armbanden zijn 1,4 cm breed en de dikkere zijn er tot 2,8 cm. breed. Ik hou van brede armbanden en het liefst zelf nog een aantal bij elkaar. Ik heb 2 brede en 1 wat dikker gevlochten armbanden uitgekozen. De kwaliteit is erg goed en de afwerking hoog. De prijzen van de Dacaya Armbanden zijn in mijn ogen dan ook heel redelijk. De armbanden zijn er vanaf €34,95 tot €49,95. Deze prijzen maken het dragen van mooie armbanden nog leuk ook!!

Mijn Dacaya Armbanden

image
Mijn armbanden van Dacaya by b4men.nl
image
Mijn armbanden van Dacaya by b4men.nl
image
Mijn armbanden van Dacaya by b4men.nl
image
Mijn armbanden van Dacaya by b4men.nl
image
Mijn armbanden van Dacaya by b4men.nl
image
Mijn armbanden van Dacaya by b4men.nl

 

Voor meer info en voor de hele collectie Dacaya Armbanden kijk je op de site van Dacaya klik hier

 

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer