MuziekMuziek

B4men Persoonlijk: Yeahhhh!!!! Eindelijk is onze nieuwe site live!!!!!

Huh een B4men Persoonlijk op vrijdag? Dit komt toch altijd op dinsdag? Klopt! Vandaag hebben wij jullie alleen iets bijzonders te vertellen. Zoals jullie weten zijn wij al een tijdje bezig met het opzetten van een nieuwe site. Hoe of wat wisten jullie nog niet….tot vandaag! Wij zijn vandaag namelijk “LIVE” gegaan met onze nieuwe site. In onderstaand bericht…ons persbericht….lezen jullie alles over onze nieuwe uitdaging! Willen jullie ons steunen in ons nieuwe avontuur, dan zouden wij het supertof vinden als je onze socials zou willen like’n….de links staan onderaan dit artikel. Super bedankt alvast!!!

Wij zijn LIVE!!!!

Vanaf vandaag is onze kookblog live en mag heel de wereld een kijkje komen nemen. Familie over de kook is de leukste familie kookblog van Nederland, geschreven door de familie Kaldenbach/Huffmeijer. Jan Willem Huffmeijer en Marie Louise Kaldenbach, bekend van de lifestyleblog voor mannen b4men.nl, hebben besloten dat het tijd werd voor een nieuwe site. Deze keer niet alleen voor mannen maar voor iedereen! Jong en oud, man of vrouw…iedereen moet zich thuis kunnen voelen op de nieuwe blog. B4men blijft gewoon B4men! Het werd alleen tijd voor een nieuwe uitdaging.

Marie Louise en Jan Willem over de nieuwe blog

Waarom een kookblog? Niet dat wij van die culinaire wonders zijn, maar wij kunnen wel heel erg lekker koken en vinden het ontzettend leuk om dit op anderen over te brengen. Voor Marie Louise is koken een grote passie en zij is dan ook vele uren per week in de keuken te vinden. Familie over de Kook zal voor het grootste gedeelte op haar schouders terecht komen. Jan Willem zal aan Familie over de Kook de mannelijke touch geven. Omdat koken echt een familieding is, worden ook de kids Beaudine (10 jaar) en Amaranthe (6 jaar) betrokken bij de blog. Niet alleen helpen met het opeten van de gerechten, maar ook meekoken zal voor hen een belangrijke taak worden. Kortom….koken met en voor het hele gezin! Naast alle super lekkere en veelal simpele recepten, krijgt men ook leuke verhalen uit onze keuken te lezen.

Makkelijk, eerlijk maar vooral heel lekker

De healthy trends zijn binnen het koken niet meer weg te denken. Ook wij houden rekening met eten dat gezond en zonder al te veel onnatuurlijke toevoegingen gemaakt kan worden. Wij tellen alleen geen calorieën en dat is soms maar goed ook. Eten moet vooral heel lekker zijn! Koken en eten brengt mensen bij elkaar. Familie over de Kook wil mensen en gezinnen inspireren om lekker te gaan koken. De tafel te dekken en te gaan genieten van het eten met de mensen waar je van houdt. Bij Familie over de Kook vind je daarom recepten voor de hele familie. Dit loopt uiteen van stoere mannen recepten tot zoete traktaties voor de kids, soms zelfs ondersteund met video’s van het Familie over de Kook YouTube kanaal.

Het doel van Familie over de Kook

Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het bloggen via onze andere blog B4men. Nu willen wij onze ervaring, kennis en tijd inzetten om Familie over de Kook de leukste en grootste Familie kookblog van Nederland te maken. Wij zullen hard aan het werk moeten, er is namelijk online al heel veel als het om koken gaat. Dit maakt ons echter niet bang maar juist vastberaden om er iets moois en unieks van te maken. Ons avontuur in onze keuken is te volgen op onze blog en op onze social media kanalen.

Web: www.familieoverdekook.nl
Facebook: https://www.facebook.com/familieoverdekook/
Instagram: https://www.instagram.com/familie.over.de.kook/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCY_HEmgBCvDuRTGkByLCbxA

 

Zoals jullie hebben kunnen lezen blijft B4men gewoon B4men en hieraan zal niets veranderen! Nou ja niets….we hebben wel wat kleine veranderingen doorgevoerd maar alleen maar ter verbetering van B4men. Iets wat wel zal gaan veranderen is dat de recepten die op B4men gepost worden voortaan printbaar zijn. Je hoeft dus niet meer zelf over te schrijven of te plakken en knippen in words/pages. Eén druk op de knop en je printer print netjes het recept uit! 

De knettergekke Familie over de Kook!
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer