MuziekMuziek

B4men cadeau tips voor de kerst!

Sinterklaas is weer een paar weken het land uit. De kinderen zijn tot rust gekomen, dus papa en mama ook en we maken ons allemaal weer klaar voor de Kerst. Nu moet ik heel eerlijk zeggen dat ik zelf niet zo heel veel gevoel heb bij Kerst, maar mijn vrouw en kinderen daarentegen weer wel. Ik heb altijd zo’n ongemakkelijk gevoel, dat je de hele dag leuk en gezellig moet gaan doen.(dat bepaal ik zelf wel) Nee, alle gekheid op een stokje, het zijn best leuke dagen, heerlijk rustig aan doen en genieten van lekker eten. Cadeau’s doen wij niet aan!…dit zeggen we ieder jaar tegen elkaar en ieder jaar kopen we toch weer wat. Vaak weet je niet eens wat te vragen en denk je achteraf o ja, dat was wel leuk of handig geweest. Om het iets makkelijker te maken(of voor jullie vriendin/vrouw) heb ik een aantal cadeau tips  gemaakt.

Top 5 kerst cadeau tip

1. Een barbiersbon, met deze bon kan je een geweldige scheerbeurt of baardtrim cadeau doen. Iedere man kan hier van genieten!!

DSC01790-1024x680
Een geweldige barbiersbehandeling is altijd een top cadeau.

 

2.Dit horloge van Lemarq is een geweldig kerstcadeau niet goedkoop maar dan heb je wel wat.

image
Heel mooi horloge van Lemarq. Geweldig onder de kerstboom.

3.Een mooie kerst kan niet zonder een mooie whisky, deze The Macallan Sienna is een perfecte kerst whisky.

The Macallan Sienna
The Macallan Sienna, een heel mooi kerst cadeau.

4.De nieuwe geur van Calvin Klein Reveal, een heerlijk mannelijke geur voor onder de kerstboom.

image
Reveal de nieuwe geur van Calvin Klein.

5.Geweldige scheerproducten van Bottega Veneta. Pure luxe voor het scheren.

image
Scheren met pure luxe Bottega Veneta.

 

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer