MuziekMuziek

B4men gaat hardlopen met Saucony.

Wat…. gaan we nu ineens sportief doen……hahahaha, Ja zeker!!!!! Na een winter vol whisky en lekker eten wordt het tijd om dat lijf van mij een klein beetje op de goede manier op zijn donder te geven. Heb ik er zin in????…….niet te veel vragen he.

 

saucony-logo

Saucony gaat helpen

Zoals jullie weten wil ik nog wat meer van mijzelf laten zien op de site, ook wilde ik wat meer gaan sporten. Toen kreeg ik een persbericht van de nieuwe schoenen van Saucony en ging het lampje branden!!! dit zou wel eens een leuke samenwerking kunnen zijn voor op de site. Saucony als sponsor en dus voor mij een mooie stok achter de deur om echt te gaan hardlopen. Voor mijn blog is het een leuke samenwerking, omdat ik zo aan jullie kan laten zien wat er zoal in mijn leven gebeurt. Kortom het mes snijd aan drie kanten want ook Saucony krijgt zo wat meer publiciteit.

 

Het plan

uitgeputMoet ik drastisch afvallen?? nee, daarvoor hoef ik niet te gaan hardlopen. Ik zal later in het artikel mijn maten laten zien. Het doel voor mij om te gaan hardlopen is het verbeteren van mijn conditie en een bonus van het hardlopen is het kunnen leeg maken van je hoofd. Dus gaan we kilometers vreten?? nee, ook dat was ik niet van plan. Ik moet rustig opbouwen vanwege mijn knieën, ik heb eerder hardgelopen en door een te snelle opbouw kreeg ik problemen met mijn knieën. Ook afstanden van meer dan 10 km zijn niets voor mij, rond de 7/8 km begin ik mijzelf af te vragen waarom ik in vredesnaam aan het hardlopen ben…..als ik dan bedenk om daar nog minimaal zo’n zelfde afstand erbij te moeten lopen dan stop ik bij voorbaat!!! hahaha nee ik vind hardlopen niet leuk!! Het is nu eenmaal de snelste en makkelijkste manier van sporten. Ik zal het proberen rustig te gaan opbouwen en uiteindelijk is het doel het lopen van een kilometer of 8, maar dat dan wel in een goed tempo. Ik ga voor het uitbouwen van mijn snelheid. Nee ….daar zul je nu nog niets van zien, eerst zal ik mijn lijf moeten voorbereiden op wat komen gaat…..word er nu al moe van!!

 

Mijn Lijf:

Leeftijd: 31, 01-05-1982

Lengte: 1.70m.

Gewicht: 70.7 kg.

Vet/Spier: 15.8%/48.5%

Buikomvang: 92 cm.

Kortom getallen waar ik mij niet voor moet schamen, maar kijken of we hier een klein beetje verandering in kunnen krijgen.

 

DSC02850

Mijn uitrusting:

Zoals gezegd heb ik een samenwerking met Saucony en zij hebben voor mijn uitrusting gezorgd.

DSC02854Schoenen: Saucony Guide 7

Broeken: Saucony Nomad pant (lang) / Throttle short (kort)

Shirts: Saucony Kinvara long sleeve / Hydralite short sleeve

Jack: Kinvara Nomad jack

 

Ook op Facebook zal ik mijn vorderingen bijhouden volg mij of like  B4men op Facebook.

facebook_logo-1

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer