MuziekMuziek

Hankook_EUROPA LEAGUE_NL

Mannen en Voetbal

Bijna iedere man heeft wel iets met voetbal…toch?? Al is het maar dat je je land steunt tijdens een EK of WK. Ik ben trouwens ook een supporter die graag naar mooi voetbal kijkt maar geen echte voorkeur heeft voor één club. Dit artikel gaat over een hele leuke actie van Hankook officiële partner van de UEFA Europa Leaque. Het is tevens ook mijn eerste betaalde opdacht. Super leuk natuurlijk en helemaal wanneer het een opdracht is als deze.

Wat gaat er gebeuren

Het wereldwijd bekende bandenfabrikant en officiële partner van de UEFA Europa League , Hankook Tire heeft een actie bedacht waarbij iedere supporter zijn club ook echt kan steunen. Het is de bedoeling dat je via Twitter en Facebook laat zien achter welke club jij staat in de UEFA Europa Leaque. Ook ander supporters doen dit massaal en zo krijg je een competitie onder de supporters. Leuk bedacht toch?? Dacht ik ook. Als je het wilt bijhouden en in Real Time de stand van jou club wilt bekijken ga dan naar goal.com. De campagne heet  ‘Be one with it’

 

Hoe doe je mee en steun je jou club

Het is de bedoeling dat jij aan zoveel mogelijk tweets of post op facebook de #B1With_Jou Club toevoegd. Op deze manier kunnen jou support berichten worden geteld. Ook kan je de film onder het artikel delen en zo weer andere vrienden (supporters) oproepen mee te doen aan deze te gekke actie.

 

Wat kan je winnen

Een beetje actie heeft altijd wel leuke prijzen….zo ook deze!! Wat dacht je van een reis naar de Finale van de UEFA Europa Leaque. Hoe cool is dat? En alles wordt voor je betaald, vliegticket, hotel en de kaarten voor de finale natuurlijk.

 

Go AZ Alkmaar

Ik heb al gezegd niet een groot clubsupporter te zijn, maar als AZ als enige Nederlandse club nog in de UEFA Europa Leaque zit moeten wij als Nederlanders toch massaal achter AZ gaan staan. In de kwartfinale zal AZ Benfica treffen, ik zag dat Benfica wat voor ligt in deze supporter wedstrijd en dus wordt het tijd dat wij hier wat aan gaan doen. Twitter en Facebook allemaal met   #b1with_az  en laat zien dat jij achter AZ in de UEFA Europa Leaque staat.

 


Sponsored Post

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer