15 kapsels voor mannen winter 2018 / 2019

Mannenkapsel najaar 2019

De beste kapsels voor mannen in de winter van 2018 / 2019 zijn anders dan de afgelopen jaren. De strakke kapsels zijn we echt kwijt en het losse mannenkapsel zien we nu steeds meer. Vandaag laat ik jullie 15 kapsels voor mannen zien die je deze winter kan dragen.

Kapsels voor mannen winter 2018 / 2019

Zoals gezegd zijn de herenkapsels veel losser dan de afgelopen jaren. Geen scheiding meer maar alles los en met veel structuur gedragen. Nu zal het voor veel mannen tegen hun natuur voelen om het haar naar voren te dragen maar dat is wel echt de trend. Deze winter zien we steeds meer mannen het haar juist naar voren dragen in plaats van naar achteren. Welk stylingsproduct je gebruikt is bepalend voor het eindresultaat. Het is zelfs een trend om helemaal niets in je haar te doen. Ik snap dat dit voor veel mannen echt wat te ver zal gaan. Ga je voor een meer gestyled kapsel dan past het Peaky Blinders kapsel beter bij je. Durf je losser te gaan en echt heftig in de mode te duiken dan is het Scumbro kapsel iets voor jou.

Dit zijn de kapsel trends voor mannen 

Ik heb 15 mannen kapsels voor je uitgelicht. Kies voor jou de beste uit en ga met dit plaatje naar je herenkapper / barbier. Hij / zij kan je het beste adviseren of het bij je past en of het mogelijk is met je haar.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer