SelectSelect

Trussardi Black Extreme Italiaanse sensualiteit.

De nieuwe geur van Trussardi: Black Extreme

Vanaf september 2014 ligt deze nieuwe geur Trussardi Black Extreme in de winkel, ik mocht hem voor jullie alvast reviewen. Iets wat ik graag voor jullie doe…hahaha ๐Ÿ˜‰

DSC06324
Trussardi Black Extreme, review by B4men.nl

 

Trussardi black Extreme

De kracht van een Italiaan is zijn klassieke eenvoud en de magie om hiermee te verleiden. Dat is gelijk alles wat deze geur doet!! De Black Extreme is bijzonder, elegant en toch heel eenvoudig. De verpakking is ook bijzonder, hij is niet heel opvallend ‘gewoon zwart’… nou niet echt, de buitenkant van de verpakking is van zwart fluweel. Door deze eenvoud en toch iets bijzondere verpakking valt hij juist op. ย De flacon is matzwart en heeft een glimmende zwarte band rondom. Italiaans op en top, verfijnd en elegant.

DSC06313
Black Extreme, review by B4men.nl
DSC06314
Black Extreme, review by B4men.nl

Trussardi Black Extreme de geur

De geur is net zo bijzonder als de verpakking. Elegant en excentriek maar vooral heel sensueel. Dit zijn de geuren naar mijn hart. De eerste indruk van de geur, hij heeft veel kruiden en houttonen. Het geeft de geur een zeer spannende en excentrieke opening. De geur ontwikkeld zich heel snel tot een krachtig en citrus frisse geur, de tonen van water en cypress onderstrepen de kracht van frisheid. De geur ontwikkeld zich verder tot een heel bijzonder basis van hout en leer wat de geur een bijzondere diepgang en sensualiteit geeft. Kortom een heerlijke lekker parfum wat ik door zijn excentrieke geur erg kan waarderen.

DSC06315
Trussardi Black Extreme, review by B4men.nl

 

De prijs van Trussardi Black extreme

De Black Extreme is er voor als nog alleen in een Eau de Toilette en is verkrijgbaar in de ย volgende maten:

30 ml ย โ‚ฌ 44,-

50 ml ย โ‚ฌ 62,-

100ml โ‚ฌ 85,-

DSC06309
Trussardi Black Extreme, review by B4men.nl

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
2 comments
 • hallo
  Ben een liefhebber van Van cleef &arpels .
  Maar kan hem nergens meer kopen .
  Ook niet op vluchthavens nergens meer te koop tzar nog wel maar ik zou de originele
  Van cleef & arpels.
  Weet jij waar die nog te koop is.
  Gr Richard

 • Beste Richard Baks,

  Ik heb geen direct antwoord voor je helaas. Ik ga er wel voor je achteraan en ik zal het je laten weten. Bedankt voor je vraag.

Written by Jan Willem Huffmeijer