Toppik Hair building fibers, werkt het echt? Review

Toppik hair building fibers om je haar voller te maken en zo minder kaal te lijken. Ik ga eens testen of het echt werkt. Ik ben als kapper / barbier namelijk heel erg kritisch als het gaat om beloftes die gemaakt worden omtrent voller haar. Ik weet hoeveel mannen problemen ervaren met het verliezen van de haardos. Hierdoor is er dus heeeel veeeel geld te verdienen aan deze groep en dat maakt dat er heeeel veeeel loze beloftes gedaan worden. Toch is dit wel een ander product voor mij dan anders. Ik ga heel graag eens testen of dit product wel de beloftes waarmaakt.

Toppik Hair building fibers werkt het echt?

Zoals gezegd is dit echt een ander product dan wat ik meestal moet testen. Vaak test ik shampoo’s, crème’s, pillen en lotions en die maken heel vaak de beloftes niet waar! Toppik is een soort poeder wat je op je haar strooit of blaast en wat zich hecht aan je haar. Toppik is gemaakt van natuurlijke keratinevezels en hecht zich vast aan je bestaande haartjes. Het verbergt daar direct fijn of dunner wordend haar. Dit klinkt bijna allemaal te mooi om waar te zijn. Ik kreeg daarom een paar producten om te testen in mijn barbershop op klanten. Ik heb zelf nog geen last van dunner wordend haar dus dat kon ik niet testen. Wel, en dat vond ik ook leuk, heb ik dunne en kale plekken in mijn baard. Dat kon ik dus wel testen. Werkt het ook op baardhaar, was voor mij een vraag die best interessant is. Veel mannen hebben namelijk hier ook last van.

Toppik Hair building Fibers getest in de barbershop

Ik heb een klant (Ferry een jonge man) gevraagd om model te zijn. Hij heeft eerder bij mij in de shop een soort gelijk product getest en hier waren wij toen niet heel erg te spreken over. Een super kritisch publiek dus!! Ferry heeft op jonge leeftijd last van een behoorlijke haaruitval. Hij vindt het niet een heel groot probleem maar als er een oplossing is, dan is dat natuurlijk wel heel prettig. Ferry heeft redelijk blond haar, toch was het even zoeken naar de juiste kleur. Ik kwam er achter dat het beter is om één tint donkerder te pakken dan je verwacht. Ik had ook een soort pompje gekregen om de Toppik Hair Fibers op het haar te sprayen/blazen. Ik heb één kant gesprayd en de andere kant gestrooid. Het resultaat was echt verbluffend. Wij hebben echt met open mond zitten kijken hoe makkelijk en hoe mooi de fibers zich aan het haar hechten. Het vormt een heel mooi en dicht geheel. Je ziet niet dat er iets anders in of op het haar zit.

Toppik Hair building Fibers in de regen en sportschool

Een belangrijk onderdeel van de test is natuurlijk hoe het zich houdt in de regen. Iets waar je toch veel mee te maken kan krijgen in ons natte landje. Ferry ging na de test door naar de sportschool maar voor hij daar was heeft hij eerst een enorme bui over zich heel gekregen. Whahaha heel vervelend voor hem maar voor ons kwam de bui op het perfecte moment. Ik had al afgesproken om na het sporten even contact te houden om te horen het zou reageren op transpiratie. Ik heb na het aanbrengen de fibers zijn haar ingesprayd met Toppik Fiberhold spray. Dit zou alles regen en transpiratie bestendig moeten maken. Ik kreeg na het sporten direct een berichtje van ferry. Alles zat nog geweldig op z’n plek en er was niets uitgelopen. Tijdens de bui heeft hij wel een capuchon op gezet. Maar de bui was zo heftig dat zijn haar toch nat was geworden. Onder de douche na het sporten raakte hij de fibers pas kwijt.

Toppik Hair Building Fibers voor in je baard

Deze test kan ik zelf doen omdat mijn baardgroei niet heel vol is. Ik heb ook kale plekken in mijn baard, die ik heel graag zou willen verbergen. Nu kwam het spraypompje wel goed van pas. Het maakt het aanbrengen van de fibers een heel stuk makkelijker. Ik heb mijn baard stiekem in gesprayd en ben daarna naar mijn drie zeer kritische vrouwen gelopen. Toen ik vroeg of zij iets aan mijn zagen en de blikken over mijn gezicht gingen, kwamen zij niet met iets wat ze konden ontdekken. Niet goed?? Juist wel!! Dit betekend dat het dus heel natuurlijk oogt. Toen ik verteld had, wat ik had gedaan vonden ze het resultaat erg netjes en inderdaad niet opvallend. Ik ben daarna naar een verjaardag gegaan en ook hier heeft niemand iets opgemerkt. De zoenende dames heeft de baard prima overleeft en ook een stiekem peukje wat ik buiten in de regen heb gerookt was geen probleem.

Doet Toppik Hair Building Fibers wat het beloofd?

Het lijkt nu echt een enorme lofzang die daardoor misschien wel bijna ongeloofwaardig wordt. Voordat mensen het denken en niet durven vragen, ik kreeg voor deze test betaald. Ik was echter wel vrij in mijn review. Ik hang namelijk ook mijn naam als barbier hieraan en kan daardoor geen onzin verkopen. Maar eerlijk is eerlijk ik ben echt enorm overdonderd door het resultaat. Ik heb veel geprobeerd en ook soortgelijke producten. Toch heb ik nog niet eerder een product getest wat zo goed zijn belofte houdt. Wanneer je als man of vrouw last heb van dunner wordend haar, dan is dit product een heel goede investering. Je hoeft niet te wachten en je kan het gebruiken wanneer jij het wilt. Ik zal dit product ook bij mij in de shop een plekje geven en gebruiken.

Speciale actie voor jullie lezers!!

Ik mag namens Toppik jullie een toffe aanbieding doen. Wanneer je de producten van Toppik zou willen proberen, dan kan ik je nu een mooie korting aanbieden. Ga naar Toppik.nl en voer de volgende code in JanWillemToppik10. Je krijgt dan 10% korting en de producten worden gratis naar je verstuurd. Wil je mij laten weten hoe jij het vond, als je het gebruikt hebt. Laat je reactie achter op onze Facebookpagina.

*Dit artikel is in samenwerking met Toppik. Uiteraard is het mijn eerlijke mening.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer