MuziekMuziek

Tonic Espresso??? Gemaakt en geproefd door B4men.nl

Nieuw drankje

Pas geleden waren mijn vrouw, ik en de kids gaan winkelen in Amsterdam. Na heerlijk geshopt te hebben vonden we het hoogtijd om een hapje te gaan eten. We belanden bij een een leuk tentje genaamd Anne&Max. Dit is zeker een aanrader om een keertje naartoe te gaan…de sfeer is er super en het eten is simpel maar ontzettend lekker.

Anne_Max_Nieuw

 

Tonic Espresso

Daar hadden ze een heel apart drankje, tonic gemengd met espresso….huh wattttt???? Ja dat dacht ik ook, maar mijn nieuwsgierigheid was natuurlijk wel gewekt. Dus dat moest ik proberen….ik kan je alleen niet vertellen of ik het nou lekker of vies vond hahaha. Het is heel apart..een beetje zoals die Rivella reclame “beetje vreemd maar wel lekker”. Ben jij ook nieuwsgierig geworden….hieronder volgt het recept…gepikt van hun site.(neem daar ook zeker eens een kijkje.)

DSC06095
Tonic Espresso by b4men.nl

Recept Tonic Espresso:

wat heb je nodig:

– ijsblokjes

– tonic

–  1 kopje espresso

Hoe maak je het klaar:

– Doe in een longdrink glas flink wat ijsblokjes

– Schenk daar de tonic in(niet helemaal vol)

– Schenk tenslotte een kopje espresso erbij en roer dit eventjes door

DSC06097

DSC06098

DSC06099

DSC06101

 

Ik ben benieuwd wat jullie van deze Tonic Espresso vinden.

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer