Seksen tussen de quinoa kruimels. Column Pascal Meulenbelt.

In de tijd dat de quinoa, gojibessen en het tarwegras de gezonde trends domineren vind ik het tijd om een column te wijden aan onze gezondheid. Deze superfoods, voorheen vogelvoer, zijn enorm in opkomst en worden te pas en te onpas overal doorheen gegooid. Je kan deze bijzondere bessen beter de gooidiebessen (overal door heen) noemen. Jij bent waarschijnlijk ook met je gezondheid bezig, elke ochtend een nieuw kleurrijk groentesapje, minder vlees en het aantal koolhydraten zal geminimaliseerd worden. Er zijn ook vele mensen niet met deze trend bezig. Voor deze mensen, en ook voor de mensen die wel met de trend bezig zijn heb ik nog een aantal hele goede vitale tips. Seksuele tips…Als dat niet spannend is.

 

Een half uur seks, als je dat volhoudt, zorgt ervoor dat jij meerdere honderden calorieën kan verbranden. Kan, want als je als een zoutzak op je rug blijft liggen zal dit uiteraard niet gebeuren. Niet alle mannen vinden het leuk om een vrouw te verwennen. Voor deze mannen, denk aan die calorieën. De onstuimige sekspartij met je geliefde zal ervoor zorgen dat jullie beiden calorieën verbranden maar dat is niet het enige. De reden dat mijn vriendin er nog zo jong uit ziet (dit moest ik van haar vermelden) heeft te maken met de intimiteit. Uit onderzoek is gebleken dat wanneer je drie keer per week ‘calorieën’ verbrand je er 5 tot 7 jaar jonger uit ziet. Seks, het is beter voor je dan de superfoods.

 

Voor de echte diehard superfood fans zal dit waarschijnlijk als een schok zijn. Zij zullen beide willen, tegelijkertijd het liefs. Mocht jij vanavond in de slaapkamer komen en je vriend(in) ligt daar naakt op je te wachten, schrik dan niet wanneer er een (eet)bakje naast het bed staat. Normaal gesproken zou er in dit bakje een aantal aardbeien zitten met een beetje slagroom. Hoe romantisch? Maar in het geval van jouw superfood geliefde zit dit bakje vol met quinoavlokken met ahornsiroop.

 

Naast deze gezonde afvaltips is seks ook goed voor je immuunsysteem. Wanneer je minstens 1 keer per week seks hebt dan geeft dat een enorme boost voor je imuunsysteem. Jij kan dan de hele wereld aan. In de letterlijke zin natuurlijk want een hele wereld aankunnen dat kan alleen Arnold Schwarzenegger. In navolging van de column van vorige week van mevrouw Kaldenbach (top tien afknappers bij mannen) heb ik een aantal tips gegeven om eens flink van bil te gaan. Ervanuit gaande dat je deze tips niet nodig hebt en dat je zonder deze weetjes jouw meisje ook kan verleiden. Maar mocht het toch eens van toepassing zijn dan hoop ik dat je niet aan mij denkt. Dat komt niet ten goede. Veel plezier vanavond tussen de quinoa kruimels!!

 

Goed weekend 😉

Pascal Meulenbelt

pascal

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer