MuziekMuziek

Philosophy Full of Promise, oogcrème review by B4men.nl

Huidverzorging rond de ogen.

oogverzorging

Een goede huidverzorging is erg belangrijk. Ik heb daar al de nodige artikels over geschreven ( voor tips klik hier ). Nu smeer ik inmiddels zelf al rijkelijk met een goede crème. Als je goed op de verpakking kijkt van zo’n crème staat er altijd op dat je gebied rond de ogen moet mijden. Maar juist deze huid kan een beetje extra verzorging juist goed gebruiken. De huid rond de ogen is zacht en kwetsbaar….vandaar dat je hier voorzichtig moet zijn met het smeren van crème. Maar de huid rond de ogen is door die kwetsbaarheid ook gevoelig voor een snelle veroudering. De kraaienpootjes rond de ogen zijn vaak de eerste rimpels die in je gezicht verschijnen. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook crèmes speciaal voor het gebied rond de ogen. Zo kreeg ik deze Philosophy Full of Promise oogcrème ter review.

DSC06370
Philosophy Full of Promise review by B4men.nl

Review Philosophy Full of Promise

Deze Philosophy Full of Promise is een erg lekkere crème speciaal voor de ogen. Ook bijzonder is dat de Philosophy Full of Promise uit twee verschillende crèmes bestaat….he??? De verpakking van de crème bestaat uit twee kanten en heeft twee verschillende crèmes aan beide kanten. Een crème is speciaal voor de onderkant van de ogen en aan de andere kant is de crème voor boven de ogen. Dit geeft in feite al aan hoe moeilijk het gebied rond de ogen is. De crème van Philosophy is erg prettig in gebruik, het is geurloos en fris op de ogen. Dat frisse gevoel is heerlijk om s’ochtends op de ogen te smeren. De crème is een verstevigende crème die de huid rond de ogen strak en stevig maakt. Dat maakt deze crème niet alleen prettig voor mannen met rimpels maar ook wanneer je net even iets te laat naar bed bent gegaan en je toch een frisse blik nodig hebt.

DSC06377
Philosophy Full of Promise review by B4men.nl
DSC06380
Philosophy Full of Promise review by B4men.nl

 

Creme op de ogen

Ik snap dat je als man niet een hele badkamer vol aan crèmes wilt hebben…..immers je partner heeft waarschijnlijk al bijna alle ruimte zelf toegeëigend. Maar de Philosophy Full of Promise crème speciaal voor je ogen is echt een waardevolle aanvulling op de crème die je al gebruikt. Voor een frisse blik en het stelt gelijk de ouderdom een beetje uit…..!! 😉

DSC06375
Philosophy Full of Promise review by B4men.nl
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer