MuziekMuziek

Pepe Jeans geuren voor hem en haar. Shake it baby!

Deze zomer heeft Pepe Jeans twee nieuwe geuren op de markt gebracht. Één parfum voor mannen en één parfum voor dames. De twee geuren hebben de titel: Life is Now. De dames en de heren geur passen niet alleen als geur bij elkaar maar de flacons van de beide geuren zijn in cocktailstijl. Dit sprak mij meteen aan en ik wilde deze geuren heel graag aan je voorstellen via deze review.

Dit zijn de twee geuren van Pepe Jeans dit zijn de Parfum flacons van de mannen als de vrouwen geur

Pepe Jeans, Life is Now for him Review.

Wat ik heel grappig vind aan deze herenparfum is dat hij mannelijkheid uitstraalt, die zowel klassiek als modern kan zijn. Voor mij overheerst de moderne kant met het blauw en zilver. Iets wat ik nog leuker vind is dat dit ook heel erg terug vind in de geur van de Pepe Jeans Life is Now for him. De geur is zoet en fris tegelijk en na verloop van tijd veranderd de geur in een mooie diepe uitgebalanceerde klassieke geur. Deze geur is best gewaagd en zeker geen allemansvriend! Dit bedoel ik heel positief omdat ik van uitgesproken geuren houd. Ik vind het tof wanneer een merk de moeite neemt om een mooie en eigen geur op de markt durft te brengen.

  • Topnoten: Mandarijnolie, bergamot, ananas.
  • Hartnoten: lavender essence, nootmuskaatolie.
  • Basisnoten: amber woods, vanille en coffee absolute.

Zoals verteld begint de geur fris en fruitig maar door deze frisheid heen komt de geur van de lavendel. De lavendel geeft de geur een diepe zoete zomerse toon. Later zal de geur dieper en klassieker worden door de basisnoten van amber en coffee.

Dit is de herengeur van de Pepe Jeans Parfum voor mannen

Life is Now for her review, Pepe Jeans Parfum

Ook voor de ladies hebben ze een hele mooie geur ontwikkeld die ik ondanks dat ik een mannenblog ben toch graag aan jullie voorstellen. Dit komt omdat de geuren heel goed bij elkaar passen. Natuurlijk kan je hiermee gelijk je voordeel doen en heb je een lekker en origineel cadeau voor je vrouw. Mijn vrouw (Marie Louise van Familie over de Kook) was er in ieder geval erg blij mee. De parfum komt in een hele klassieke en in mijn ogen ietwat kitscherige flacon. Dit klinkt wat negatiever dan bedoelt, want ik vind het wel leuk bij de flacon van de mannen passen. De flacon straalt wel heel mooi de elegantie van de geur uit. Ook hier opent de geur met een lekkere mix van een subtiele frisheid met een zwoele zoetheid. Waar de mannen geur wat langer fris blijft, wordt de damesgeur verleidelijker door de zoete tonen meer naar voren te laten komen. Ik vind het een heel erg lekkere geur die ik graag bij mijn vriendin ruik.

  • Topnoten: Amandel, mandarijn, marshmallow.
  • Hartnoten: vanille, amandelmelk, vodka.
  • Basisnoten: amber en musk.

Zoals je hierboven goed kan zien, krijgt de parfum zijn frisheid van citrus en van de vodka. De zoete tonen van marshmallow krijgen een diepere en verleidelijke laag door de amandel en musk. Voor mij zijn de beide geuren erg geslaagd.

Dit is de vrouwenparfum van de Pepe Jeans geuren Life is Now

Pepe Jeans geuren verkrijgbaarheid

De geuren van Pepe Jeans zijn verkrijgbaar bij de betere parfumwinkels. Ze zijn beschikbaar in twee formaten voor zowel mannen als vrouwen zijn ze te krijgen in 50ml. en 100ml. De prijzen kunnen verschillen maar je kan ongeveer rekening houden met € 45,- voor 100ml. en € 35,- voor 50ml.

De verpakkingen van de twee geuren van de Pepe Jeans parfum lijn
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer