MuziekMuziek

OMG Hornbach is dit echt!!!

Hornbach komt met een nieuwe reclame. Moet ik dit hier melden….nou dat hoeft natuurlijk niet maar echt, ik heb met ik weet eigenlijk niet wat voor soort gevoelens naar deze reclame zitten kijken (whahaha lees deze zin maar een paar keer??). Ranzig, humor, verbazing en een hoog gevoel van What The Fuck!! Dit is wat de reclame met mij doet. Ik ben benieuwd wat jij van deze reclame vind. Kan dit of kan dit echt niet.

Man met boomstronk in de Hornbach reclame

Hornbach doet het gewoon!

Dat Hornbach een bijzondere manier van reclame maken heeft is ons wel bekend. Ik weet eigenlijk nooit zo goed wat ik met de reclames van Hornbach moet. Zijn ze raar, bijzonder, moet ik er om lachen of moet ik er om huilen. Toch gingen ze deze keer echt wel een stapje verder dan ze ooit eerder hebben gedaan. Althans dat is mijn mening. Kijk hieronder naar het filmpje:

Zo ruikt de lente bij Hornbach !!

Sorry, hij is in het Duits. Ik kon nog geen Nederlandse versie vinden. Maar goed de beelden zijn duidelijk! De tekst op het laatst is vertaald: Zo ruikt de lente! Tja, ik weet niet of de Chinezen heel blij zijn met deze reclame. Toen ik de reclame voor het eerst voorbij zag komen wist ik niet of nog heel veel trek heb om de lente te ruiken. Hoe is jouw lente gevoel bij deze reclame??

Meneer met ontbloot lijf in de Hornbach reclame
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer