Deze 3 sterke tips zullen je beslist een productiever man maken

We willen allemaal succes, wat succes ook voor jou mag betekenen, maar we weten allemaal dat grootse doelen voltooien veel inzet vereist. Essentieel voor je succes blijkt vooral langdurige productiviteit, oftewel constante actie!

Om je vooruit te helpen hebben we hier drie experimenten die je helpen bij het worden van een productiever persoon!

3. Start met een nieuwe frisse look

Om jezelf te kickstarten naar succes, is een nieuwe coole frisse look een goed begin. Neem een stoer nieuw kapsel, koop een paar nieuwe keurige herenschoenen en gooi een mooi klokje om je pols. Dit zal je zelfvertrouwen direct een boost geven en je zal tevens een goede indruk maken op je omgeving. Succes trek je immers aan!

Kapsel voor mannen stoer

2. Weg met die telefoon

Leg die verslavende smartphone vaker weg. Dit klinkt nogal als standaard advies, maar uit onderzoek blijkt dat mensen tegenwoordig tussen de 20 en 35 uur per WEEK naar hun smartphone zitten te staren. De editor van Mannelijk Magazine schrok zich onlangs dood toen hij ontdekte dat hij – ondanks een drukke werkweek – maar liefst 34 uur op de smartphone had gezeten. Dit is zowaar een werkweek an sich! 

1. Probeer de Wim Hof Methode

Al bekend met Wim Hof en zijn fascinerende ontdekkingen? Deze ogenschijnlijk doodnormale Nederlandse man van over de 50 jaar heeft maar liefst 26 wereldrecords op naam staan, waaronder bijna twee uur in een ijsbad te hebben gezeten, in zijn blote borst de Himalaya hebben beklommen en zonder water een marathon te hebben lopen door de Sahara. Hoe doet hij dit? En kan jij dit ook toepassen voor meer productiviteit en gezondheid in je leven? Ontdek de Wim Hof Methode!

Wim Hofman zwart wit foto

De post is geschreven door DailyBase.nl

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer