MuziekMuziek

#NoSpang Gaat verder! Hé, maar wel relaxt natuurlijk.

Het stresslevel is na de vorig aflevering  al redelijk gedaald en nu wordt het tijd om het echt tot het nulpunt te brengen. Heb je de vorig aflevering gemist check dat hier effe.

Zoals jullie weten gaan Stepherd en Skinto op pad om de Nederlandse jongeren minder stress te laten ervaren. Maar minder stress op z’n Surinaams betekend natuurlijk niet dat je geen lol meer kan hebben.

In de tweede aflevering gaan Stepherd en Skinto op pad met de #NoSpang bus naar een jongerencamping. Wat ze daar aantreffen!! Geen stress in ieder geval maar jeetje mina er zit ook helemaal geen sfeer in. Tijd voor een Feestje dus!

#NoSpang in een studentenhuis

Ik ga jullie natuurlijk niet iedere keer maar 1 aflevering laten zien. Dat betekend dat ik er nog één voor jullie heb!! Blijf gewoon in de vibe van de vorige aflevering en kijk deze gelijk relaxed er achteraan. Deze aflevering is #NoSpang in een studentenhuis, deze keer ligt de focus op de rommel en slechte hygiëne.

Gewoon lekker koken met z’n allen en natuurlijk genieten van het eten. Dit kunnen Surinamers wel, dit weet ik uit eigen ervaring. Eten en samen eten is heel belangrijk in de Surinaamse cultuur. Hier kunnen wij Hollanders nog heel erg veel van leren, ik steek dus ook hand in eigen boezem hoor ;-)!!!

*advertorial

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer