Inspiratie mannenkapsels zomer 2019

Mannenkapsels zomer 2019. Vandaag geen uitgebreid artikel op de blog. Deze keer geef ik weer wat inspiratie voor toffe mannenkapsels die je kan dragen deze zomer. De trends lopen voor jonge mannen en de iets oudere mannen wat uiteen. Jonge mannen gaan voor korte mannenkapsels als de crop en de scumbro look. Iets oudere mannen gaan voor natuurlijke herenkapsels en voor langere herenkapsels. Wel een toffe en duidelijke trend, is die van de snor. Deze trend lijkt zich echt te gaan doorzetten. Heb jij nog geen snor…..dan wordt het tijd voor een beetje haar op de bovenlip 😉

Mannenkapsels zomer 2019 verzorging

De verzorging van de herenkapsels zomer 2019 is erg makkelijk. Omdat de algemene trend toch een natuurlijke trend is, hoeft er niet heel erg veel product in. Uiteindelijk kan je ieder product in je haar gebruiken…. wees alleen heel erg zuinig!! Echt heel veel mannen gebruiken nog steeds veeeeel te veeeeeel product in het haar. Ik geef als barbier altijd als tip: neem heel weinig product (naar jouw maatstaf) en neem daar de helft van. Deze formule werkt echt!! Zo krijg je een mooie natuurlijke uitstraling van je mannenkapsel 2019.

Mannenkapsels zomer 2019

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer