MuziekMuziek

Herfst winter kleding mannen trends 2021 / 2022 van Suitable

Jan Willem Huffmeijer Suitable herfst winter 2021 / 2022

Herfst winter kleding mannen trends. De herfst is alweer begonnen en dat betekend dat onze kledingkeus op het punt staat te veranderen. De lichte kleuren en stoffen maken plaats voor donkere, warmere en comfortabele herfst en winterkleding. Het afgelopen jaar heb ik voor Suitable een aantal outfits laten zien op B4men. Deze keer heb ik voor een herfstoutfit gekozen die rustig, gekleed en ook heel modieus is. Alles wat wij deze herfst en winter gaan zien aan trends komen terug in deze outfit. De kleur roodbruin / roest is voor mannen echt dé kleur deze winter. Daarnaast zien je veel patronen zoals blokjes en ruitjes terug in de kleding. De kledingtrends voor mannen zijn qua stijl een combinatie van gekleed met casual. Waar het klassieke pak nog even in de kast mag blijven hangen, zie je wel hele toffe combinaties van spijkerbroek met een gilet en of mooie colberts eroverheen. Ook zie je juist een hele nette pantalon gecombineerd met een casual pullover.

Mijn outfit van Suitable herfst / winter kleding mannentrends

Dit is mijn herfst outfit

Suitable Hume Jeans Navy Rise: deze duurzame herenjeans is niet alleen heel mooi, hij zit ook echt geweldig. De jeans heeft een slim fit pasvorm. Door de stretch in de jeans heb je alleen niet het gevoel dat je een jeans draagt. Hij voelt zacht en knelt niet. De kleur is heel diepblauw, een kleur wat ik heel mooi vind. Het maakt dat je de jeans zowel casual als sportief-casual kunt dragen.

Suitable Merino Pull Coltrui Roest: Dit is echt hét mode item deze herfst en winter. De coltrui is het helemaal en zeker in de kleuren rood, roest en bruin. De coltrui is op heel veel verschillende manieren te dragen. Zowel zakelijk, casual als sportief-casual. De col van Suitable is heerlijk zacht en zit als gegoten. Niet te dik en daardoor het hele najaar te dragen.

Suitable Kris Gilet Grijs Bruin: Een gilet, ik ben er gek op en draag deze al jaren. Het maakt iedere outfit bijzonder. Dit gilet is door zijn ruit patroon super modieus en zwoel gekleed als casual te dragen. Dit gilet zit het mooist wanneer je hem één maatje kleiner besteld dan je werkelijk draagt.

Dit zijn de combinaties van mijn Suitable outfits van het afgelopen jaar

Het afgelopen jaar heb ik meerdere outfits voor Suitable beschreven. Ik heb een zomer outfit van Suitable beschreven en een nazomer outfit. Nu leek het mij een tof idee om een aantal items uit de verschillende outfits te combineren met elkaar. Zo krijg je weer totaal verschillende outfits met veel verschillende stylen. Uiteraard blijft het beeld van de casual outfit het meest overeind omdat dit nu eenmaal heel goed bij mij past. Ga jij graag voor iets gekleder, dan is het toevoegen van een colbert al voldoende. Ook schoenen kunnen erg bepalend zijn voor de uitstraling van je outfit. Besteed dan ook hier veel aandacht aan.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer