MuziekMuziek

Absolut Vodka, Absolut Origineel!!

Absolut Vodka, Absolut Origineel!!

absolut-vodka-logo
Absolut Vodka

Absolut Vodka introduceert originaliteit met een super coole fles. Naast dat deze Vodka natuurlijk super lekker is en dat je er geweldige cocktails mee kan maken zijn de flessen nu ware collectors items geworden!!!!

Uiteraard mag ik zelf deze kans ook niet laten schieten en heb ik een eigen fles!! Absolut Vodka heeft in totaal 4.000.000 flessen laten maken.

absolut1
Absolut Vodka

De manier waarop ze dit gedaan hebben is niet alleen super leuk maar ook nog eens super slim. Hoe krijg je een productie product met een oplage van 4 miljoen Absolut origineel??? Door tijdens de productie proces van de fles een stukje Kobaltblauw glas te mengen. Tijdens het produceren is nog niets te zien maar als de fles eenmaal is afgekoeld wordt het unieke patroon van de fles zichtbaar. Een briljant stukje creativiteit en originaliteit iets waar Absolut Vodka wel om bekend staat!!

absolut
Absolut Vodka
absolut_vodka_punch_bag
Absolut Vodka

Naast deze unieke fles hebben ze in lijn met de Vodka ook een paar unieke cocktails gemaakt. De cocktails met de naam : Absolut de Gourmet Junk cocktails. Tja zo’n naam zegt al genoeg lijkt mij……hahaha. Ze hebben dus van alles voor deze cocktails gebruikt, suikerspin, snoepveters en ijspegels vormen de garnering van het glas tot  een plasticzakje!!! ja echt geen grapje!!! Tja soms kan je het gewoon niet helpen om iets te creatief te zijn!!!! Je steelt zeker wel de show wanneer je een cocktail in plasticzakjes serveert!!

Voor de recepten van de cocktails moet je even kijken op de site van Absolut Vodka Klik hier!!

Absolut_vodka_originality_drinks (1)
Absolut Vodka

 

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer