MuziekMuziek

Zomeroutfit voor € 100,- bij The Sting. Op naar mijn vakantie.

Eindelijk kan ik deze post op de blog zetten. Wij gaan over een maandje op vakantie en we kunnen echt niet wachten. We gaan op vakantie naar Turkije, wij durven wel gewoon naar Turkije te gaan πŸ˜‰ Hiervoor had ik echter nog wel een goede zomeroutfit nodig. (alsof ik nog niet genoeg in mijn kast had liggen) Alweer dik een maand geleden ben ik hiervoor gaan shoppen en ik moet zeggen dat ik leuk geslaagd ben bij The Sting. Qua budget kon ik het ook binnen de lijntjes houden voor mijn blogpost van een outfit van €100,-. Twee vliegen in Γ©en klap dus. Wordt het toch ineens een partij rot weer! Alles leuk en aardig, maar ik ga natuurlijk geen zomeroutfit op de blog zetten als het buiten niet warmer is dan 18 graden en de regen met emmers tegelijk naar beneden komt. Ik was eigelijk bang dat deze outfit dus niet meer op de blog zou komen. Komt er opeens een hitte golf aan!! Woep Woep, hier komt hij dan toch!

 

P8160483

Mijn Zomeroutfit van € 100,- bij The Sting

Zoals verteld, ga ik over een maandje op vakantie naar Turkije en als het goed is, treffen wij daar mooi weer. Ik moest dus nog even een leuke en handige zomeroutfit scoren. Voor deze outfit heb ik gekozen voor twee jogging shorts en drie bijpassende shirts. Dit alles samen, kwam de prijs op € 102,85. (iets meer dus dan 100,- maar dat mag de pret niet drukken) Aan de broeken moest ik even aan wennen. Ik draag namelijk altijd jeansshorts en om dan te kiezen voor jogging stof is even iets anders. Eenmaal gewend, moet ik toegeven dat ik bijna niets anders meer draag. De shirts blijven erg mooi in vorm, ook na een paar keer wassen. Dit kan ik dan weer wel vertellen wanneer je even moet wachten op beter weer πŸ™‚

Dit is mijn outfit van € 100,- van The Sting

P8160480 P8160476 P8160481 P8160487 P8160484 P8160490

Zoals altijd met deze rubriek, is alles zelf gekocht en betaald!

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer