SelectSelect

Wordt De Heere van Thijssen leukste kapsalon van Nederland?

hvt_kappersenbarbiers
De Heere van Thijssen Kappers & Barbiers

De Heere van Thijssen

De barbershop waar ik alweer 3,5 jaar werkzaam ben is genomineerd voor de leukste kapsalon van Nederland verkiezing. Super leuk en iets om trots op te zijn natuurlijk. De barbershop is er één met een rijke geschiedenis. Al meer dan 110 jaar zit op dezelfde locatie een herenkapsalon. Nu eindelijk na jaren van aandacht voor het dames kappersvak is het tijd voor de barbershops om op te staan. Ook de salon waar ik werk is opgevallen en krijgt de aandacht die het verdient. Uiteraard speelt www.b4men.nl ook een belangrijke rol in het verkrijgen van deze aandacht. Vandaar dit bericht op www.b4men.nl

 

hvt

De stichting Haarwensen

Deze verkiezing is natuurlijk erg leuk en vleiend als je hem kan winnen. Maar beter nog is het goede doel wat er achter zit. De stichting Haarwensen is  voor deze verkiezing uitgekozen voor de donatie van de opbrengsten (klik hier voor de voorwaarden). Wij als De Heere van Thijssen vinden dat de stichting Haarwensen nog meer aandacht en geld verdient en hebben een super gaaf beloningssysteem bedacht. Wanneer een klant zich laat knippen en aan de kassa een stem via sms uitbrengt op De Heere van Thijssen dan krijg hij één euro korting en doneren wij één euro aan stichting Haarwensen. Super actie dachten wij zo!!

hvt12

Wat doet stichting Haarwensen.

Stichting Haarwensen is er voor kinderen, die om een bepaalde reden kaal zijn geworden. Kinderen kunnen dan een beroep op de stichting doen, die dan speciaal voor deze kinderen een pruik kan maken. Haar is een essentieel onderdeel van het zelfvertrouwen en het mag dus niet zo zijn dat kinderen om wat voor reden dan ook daar onder moeten leiden. Iets wat ik ook heel bijzonder vind is dat mensen ook echt haar kunnen doneren. Iets wat ik nu een aantal keer in de zaak heb meegemaakt. Kinderen die een item op tv hadden gezien besloten om zelf het haar te gaan laten groeien zodat zij dit konden doneren aan de stichting Haarwensen. Het raakt dus iedereen van jong tot oud en het is dus erg belangrijk dat er aandacht en geld naar deze stichting gaat.

Stemmen

Nu is het zo dat niet iedereen in de salon kan komen knippen (uiteraard is iedere man welkom). Maar stemmen kan vanaf dinsdag 9 sept. via http://www.kapsalonvanhetjaar.nl/selecteer/dv/deheerevanthijssenkappersenbarbiers

Stemmen kan ook via de SMS: Stuur een SMS-bericht naar nummer 1008 met de tekst ” VOTE 29423 ” (VOTE moet erbij)

Stemmen via SMS mag maximaal 1 keer per mobiel nummer. Ter bevestiging van uw stem ontvangt u 1 SMS-bericht retour. De kosten hiervan bedragen eenmalig € 0,60 (exclusief de kosten van uw mobiele telefoon). Met uw stem via SMS maakt u tevens kans op de mooie prijzen. Heeft u uw stem via SMS uitgebracht dan kunt u dit venster sluiten en vervolgens ook nog via E-mail of via Facebook stemmen op De Heere van Thijssen Kappers en Barbiers.

Iedere stem telt mee!

hvt1

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer