MuziekMuziek

Voorkom sleur in je seksleven! sex tips B4men

Voorkom sleur in je seksleven

Sleur in je seksleven, het is de grote angst van ieder koppel wat in het begin van de relatie staat. Toch krijgt bijna iedereen in een relatie hiermee te maken. Je seksleven blijft nou eenmaal niet zo nieuw en spannend als in het begin van of net voor de relatie. Toch is het vaak allemaal niet zo erg als je denkt. Het is maar goed dat je niet twee, drie keer per dag met elkaar het bed in duikt omdat er anders weinig van het huishouden terecht komt. De zin in seks zal na verloop van tijd wat afnemen in de relatie. Dit is dus voorkomen normaal. Maar wanneer je geen of een saai seksleven overhoud is het tijd om hier wat aan te doen! Met deze tips voorkom je sleur in je seksleven!

Aanvaard dat je minder en minder spannende sex hebt

Een probleem is pas een probleem als je het als een probleem ervaart. Je kan met dit gegeven heel veel doen. Soms is het probleem al bijna weg als je accepteert dat er nu eenmaal een soort van sleur ontstaat. De sex zal soms gewoon anders, minder spannend of sneller moeten. Dit is logisch wanneer je beiden druk bent of wanneer er kinderen in het spel zijn. Soms moet je tijd maken voor seks en als gevolg daarvan is dat je soms ook gewoon zin moet maken voor seks. Dit zijn factoren die het seksleven niet spannender maken maar dat is nu eenmaal wat het is.

erogene zones van de man

Voorkom sleur in je seksleven

Toch kan je er veel aan doen om je seksleven spannender en leuker te houden. Het belangrijkste is praten! Ga het gesprek eens aan met je partner, denken jullie er allebei hetzelfde over? Ervaren jullie beiden de sleur of ben jij misschien de enige die het probleem ervaart. Het is erg belangrijk dat jullie beiden begrijpen dat er iets moet veranderen. Wanneer voor jullie beiden de noodzaak duidelijk is, kan je praten over oplossingen. Hoe zou je het wel graag willen zien? Zo voorkom je sleur in je seksleven en de behoefte om je wensen en fantasieën buiten de deur te gaan zoeken.

Dit zijn mijn tips voor een gelukkig seksleven

Communiceren is zoals je heb kunnen lezen absoluut nummer 1 als het gaat om een gelukkig (seks)leven. Met de volgende tips kan je het allemaal wat spannender houden.

  • Maak een lijstje met 5 verschillende fantasieën of wensen die jij op seksueel vlak zou willen veranderen / zien. Leg jouw lijstje vervolgens naast dat van je partner. Je mag max 2 fantasieën of wensen wegstrepen bij je partner. Er blijven dan 3 wensen over. In de volgende vrijpartij wordt van beide partners 1 wens of fantasie in uitvoering gebracht.
  • Nieuwe standjes uitproberen. Dit is vaak erg makkelijk toepasbaar en kan gelijk een heel groot verschil maken in hoe jullie het vrijen ervaren. Denk aan doggystyle of als vrouw boven op.
  • Speeltjes in bed. Er rust nog vaak een taboe op maar speeltjes kunnen je seksleven ook echt enorm verrijken. Begin heel rustig met een prikkelende gel of met een veer. Wanneer jullie je vrijer voelen met speeltjes in bed kan je een stapje verder gaan naar bijvoorbeeld een vibrator.
  • Maak tijd voor elkaar. Wanneer het lastig is om in jullie drukke bestaan tijd te vinden voor een vrij partij, dan moet je deze gewoon plannen. Het is misschien niet zo romantisch maar dat ben je snel vergeten. Daarnaast kan je je al een hele dag verheugen op die spannende vrijpartij in de avond.
  • Dirty Talk. Dit is echt een onderschat iets in de slaapkamer. Veel mensen vinden het erg lastig om te doen maar vinden het wel erg opwindend. Soms maakt het helemaal niet uit wat je zegt maar de manier waarop is veel belangrijker. Binnenkort zal ik over dit onderwerp een heel artikel schrijven.
voorkom sleur in je seksleven
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer