MuziekMuziek

Sieraden voor mannen dit zijn de trends

sieraden mannen trends 2022

Sieraden voor mannen kunnen we niet meer wegdenken. Bijna iedere man draagt tegenwoordig wel iets van een sieraad. Zeker wanneer je een horloge ook meerekent als sieraad. Doordat mannen steeds meer en meer een doelgroep worden voor het dragen van sieraden zie je dat er meer aandacht is vanuit fabrikanten en winkels. Zo ontstaan er inmiddels ook echte trends in sieraden voor mannen. In dit artikel laten we je graag de trends voor mannensieraden zien voor 2022.

Dit zijn de trends voor mannensieraden 2022

Er zijn voor mannen inmiddels echt heel veel toffe trends te spotten op het gebied van sieraden. Waar je als man een paar jaar geleden alleen nog een horloge droeg of heel misschien een armband is dat tegenwoordig echt wel anders. Veel mannen hebben meer dan één horloge en ook het aantal armbanden wat we dragen neemt toe. Dit is gelijk de eerste trend die we al een tijdje zien bij mannen. Draag meer dan één armband en wanneer je het echt goed wilt doen kies je verschillende armbanden van verschillende materialen. Ook bij de mannen horloges gebeurt er veel. Het klassieke horloge is weer met een comeback bezig. Natuurlijk wil je de voordelen van een smartwatch niet meer missen en daarom zien we veel smartwatches met de uitstraling van een klassiek horloge. Een andere trend voor mannen is de zegelring. Dit zal voor veel mannen best een ding zijn waar ze nog wat moed voor nodig hebben. Maar met een beetje lef kom je echt een heel eind.

Mannensieraden trends 2022

Armbanden voor mannen in 2022 trends

Zoals gezegd dragen veel mannen tegenwoordig wel armbanden. De afgelopen jaren zien we dat hier enorme stappen zijn gemaakt. We begonnen met touw geknoopte armbanden, daarna kwamen de kralen en later de zilveren armbanden. De trend voor 2022 is het combineren van al je armbanden. Draag een paar kralen armbanden gecombineerd met zilveren armbanden, leren armbanden en je geknoopte armbanden. Probeer hier ook wat kleur in aan te brengen. Wil je echt helemaal hip, kies dan voor goud of messing kleurig. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat je niet kan overdrijven!! Hoeveel armbanden je moet dragen staat natuurlijk niet vast maar zolang het past en je jouw armen omhoog krijgt is het nooit teveel.

De zegelring is helemaal hip

De ring is voor veel mannen een lastig sieraad om te dragen. Toch is dit echt de trend voor 2022. Ook mannen gaan wat extremere keuzes maken. En hoe tof is dat…. heb je een arm voor armbanden, een dikke klok, een tattoo en een dikke zegelring. Deze zijn er dan ook in heel veel verschillende soorten en maten. Natuurlijk hoeft het echt niet meer alleen maar die saaie familie zegelring te zijn. Er zijn hele stoere en te gekke zegelringen voor mannen verkrijgbaar. Wil je hier wat inspiratie voor hebben kijken dan eens bij Valmano.nl.

Klassieke horloges voor mannen

Het horloge is voor mannen het meest gedragen sieraad. Naast een mooi sieraard is het inmiddels veel meer dan dat geworden. Berichtjes ontvangen en zo op de hoogte blijven en zelfs betalen met je horloge, het kan tegenwoordig allemaal. Veel mannen willen deze functionaliteiten natuurlijk niet meer kwijt maar willen ook niet heel opzichtig met een smartwatch lopen. Daar zie je nu heel veel merken op in springen met hele mooie klassieke modellen. De buitenkant heel mooi klassiek en aan de binnenkant super smart en modern.

sieraden voor mannen B4men

Foto’s van de sieraden zijn van: Valmano.nl

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer