MuziekMuziek

Van holbewoner naar heer. De man in 2016 volgens B4men

De man in 2016 volgens b4men.nl

De man is sinds een aantal jaren druk bezig om zich te emanciperen. De vrouwen  hebben zich de afgelopen jaren kunnen emanciperen en begrijp met niet verkeerd dat is niet onterecht natuurlijk! Nu is het echter de beurt aan de man, het heet immers niet voor niets eMANciperen! Mannen zijn wel iets minder subtiel en rustig als de vrouw, vrouwen hebben bijna 50 jaar nodig gehad om goed op hun plek te komen. Mannen zijn wel even anders, we hebben een duwtje (van de vrouwen) in de goede richting nodig maar dan gaan we er ook vol voor. In nog geen drie jaar is de man weer een man geworden, hoewel in veel gevallen is het een halve holbewoner geworden. Dikke baard, lang wild haar, houthakkers overhemd en aan het vuur je eten koken. Het is nodig geweest om de man zich weer man te laten voelen. Waar een paar jaar geleden de metroman nog als een vriendin mee moest zitten huilen als de zoveelste GTST’er het leven liet, moest de man weer man worden.

De man 2016

De man moet zijn rust vinden

2016 zal het jaar worden waarop de man zich gaat middelen. Die holbewoner wordt niet overal gewaardeerd, tijd om van man naar heer te gaan. Stoer en mannelijk gaan dit jaar hand in hand met stijlvol en netjes. De man heeft meerdere gezichten en zal zich niet zo snel meer in een hokje willen laten plaatsen. Hij draagt doordeweeks een mooi maatpak met de juiste sokken en schoenen en in het weekend staat hij in zijn overall met houthakkers overhemd achter de bbq.

DE man 2016 1

Vrouwen profiteren van De man in 2016

De man voelt zich weer helemaal op zijn plek, de man is daar waar hij moet zijn en dit geeft hem zelfvertrouwen. Mannen met zelfvertrouwen zijn mannen met sex-appeal. Hier gaan de vrouwen zeker van profiteren in 2016. Waar de afgelopen jaren mannen bezig waren om vooral naar zichzelf te kijken, gaan ze nu weer de vrouw ontdekken en haar weer die plek geven die zij verdient. De hang naar nostalgie en vroegere tijden zorgen ervoor dat de etiketten van die tijd weer worden opgepakt en worden gevormd naar de tijd van nu. Niet alleen op straat of in huis is de man met deze ontwikkeling bezig, ook tussen de lakens is de man weer volop met de/zijn vrouw bezig. Cursussen om een vrouw te leren kennen en haar ook in bed te laten genieten, schieten als paddestoelen uit de grond. We willen haar weer plezieren en niet alleen maar aan onszelf denken. De man in 2016 zet zijn lady op de eerste plaats en wanneer een man zijn vrouw deze plek kan geven, geeft het haar de boost die zij nodig heeft om dit dubbel en dwars terug te geven. Mannen die durven geven krijgen hier veel voor terug.

DE man 2016 3

Samen naar een mooie toekomst

Mannen en vrouwen gaan de komende jaren weer mooie tijden tegemoet. Langzaamaan gaat de economie weer draaien en komt er rust op financieel gebied. Dit maakt dat mannen en vrouwen weer nader tot elkaar komen. De man achter zijn bbq voor het vlees, zijn vrouw is bezig met de rest van de mooie maaltijd. Genieten doen we weer aan tafel met z’n allen. Daarna is het tijd voor een wijntje, biertje, whisky, een mooie serie op Netflix en als afsluiter een goede massage..… 😉

De man 2016 2

Ik zie een mooie toekomst samen geniet ervan!

hoed zw

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer