Stoere Barbershop verdient Stoere Wagen!

Het rijden met een stoere auto, welke man wil dit nu niet? Een auto is voor de meeste mannen een verlengstuk van zijn ego. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik hier helemaal geen last van heb ๐Ÿ˜‰ Toch rijd ik niet de meest mooie en luxe autoโ€™s, de reden hiervoor is simpel. Ik kan mij als startende ondernemer ย helemaal nog geen luxe dikke bak veroorloven.

Schermafdruk 2016-02-08 20.13.44Barbershop verdient stoere suv

Nu weet ik ook hoe belangrijk uitstraling is voor een zaak en zeker voor een barbershop. Ik ben als startende ondernemer heel erg bezig met de uitstraling van mijn zaak en promotie via een gave auto met stoere stickers is natuurlijk super tof. Maar hoe gaan we dit aanpakken? Een nieuwe dikke bak is onbetaalbaar. Kan ik als ondernemer ook op Martplaats auto terecht?

Schermafdruk 2016-02-08 13.41.19

Zoektocht naar een stoere SUV

Als particulier heb ik al eerder een auto via Marktplaats gekocht en ik was hier helemaal niet ontevreden over, waarom zou ik deze weg ook niet als ondernemer kunnen kiezen. Verkoop ik mijn eigen suffe auto en ga ik opzoek naar een dikke SUV of Cross Over, waar ik wat aan heb met het gezin en waarmee ik als ondernemer wel gezien mee wil worden. Gave stickers erop en ik kan meteen goede reclame rijden voor mijn zaak, hoe makkelijk kan het zijn. Wat ik graag zou willen? Dat is eigenlijk best lastig wanneer je opeens zoveel keus hebt. Ik heb ruimte nodig maar ook weer niet teveel, dus een overdreven grote SUV is niet nodig. Er zijn tegenwoordig ook hele leuke Cross Overs die ook zeker geschikt zijn. Het liefst heb ik een auto met niet teveel kilometers op de teller en ook niet te zwaarโ€ฆ.haha, scheelt weer in de wegenbelasting. Ik moet aan de kleintjes blijven denken. Ik heb alvast een paar suggesties, helpen jullie mee kiezen? Welke auto heeft voor jullie mannen de juiste uitstraling voor een barbershop. Andere suggesties mag je altijd achter laten in de comments. Voor tips en inspiratie kijk eens opย ย http://www.marktplaats.nl/m/auto/auto-verkopen/#/Schermafdruk 2016-02-08 13.49.45

Schermafdruk 2016-02-08 13.47.52 Schermafdruk 2016-02-08 13.40.36

*advertorial

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 comments
 • Uit de gegeven voorbeelden? Suggestie nr 1, de Dodge RAM, maar…..

  Het mooiste zou natuurlijk een auto voor de zaak รฉn een privรฉauto zijn; cross-over voor de family en een oude Amerikaans voor de shop ๐Ÿ˜€

 • De witte juke met zwarte Velgen! Natuurlijk is de Dodge Ram een dikke bak, maar ik denk dat die gezien hetgeen wat jij zoekt teveel zuipt en te zwaar is. De juke is opzich geen super muscle car.. Maar deze witte met zwarte velgen heeft vind ik de prima uitstraling die bij de barbershop past. En de bestickering zal er ook goed op uitkomen denk ik. Succes!

 • Kijk eens naar een Jeep Cherokee XJ. Zeer betrouwbaar omdat hij jaren doorontwikkeld is. Indien je er een van minimaal 15 jaar oud koopt kun je hem zakelijk/prive rijden op Youngtimer bijtellingstarief. Afhankelijk van je aantal jaarlijkse km’s kun je nog een G3 installatie laten inbouwen. Hierbij 2 links naar Jeep Cherokee XJ specialisten; cherokee4me.nl en cherokeeland.nl. Wij rijden al jaren met veel plezier een Cherokee XJ.

 • Ram.. voor ondernemer grijs kenteken op lpg.. 5 zitplaatsen en 135 euro per 3 maanden wegenbelasting!! Tel uit je winst!!

 • Ben je er nou nog niet uit?!
  We kunnen natuurlijk altijd eens kijken wat we voor je kunnen importeren!

  Zie je vd week wel weer in de shop.

Written by Jan Willem Huffmeijer