Vrouwen zoeken mannen met een eigen stijl

Wat mannen denken te weten wat een vrouw echt wil als partner of wat een vrouw zelf verkiest als eigenschappen voor haar partner, geloof mij hier zit een wereld van verschil tussen. Dat mannen en vrouwen verschillend zijn hoef ik niemand meer uit te leggen toch?? Uit onderzoek blijkt maar weer eens dat het verschil veel groter is dan wij denken.

Schermafdruk 2016-02-08 19.56.24

AXE heeft onderzoek laten doen naar wat vrouwen graag zien voor eigenschappen van een partner. AXE staat natuurlijk al jaren voor de aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen en zij willen de mannen dus zo goed mogelijk adviseren op dit gebied. Een goed advies begint natuurlijk met goede kennis! Het onderzoek is uitgevoerd door Kien N onder 1032 Nederlandse mannen en vrouwen tussen de 18 – 34 jaar. Wat blijkt, de man is nog steeds hopeloos zich suf aan het trainen om aan het “juiste” plaatje te voldoen van de de “superman”. Haha mannen stop maar!!! Vrouwen vinden dit juist helemaal niet zo belangrijk. Vrouwen willen mannen die durven te kiezen voor zichzelf. Mannen die kiezen voor een leven met passie en een eigen style. Het wordt dus tijd voor een nieuwe aanpak als het gaat om de verleiding van de dames. Niet alleen wij mannen zullen moeten veranderen, ook de bedrijven en hun marketing zal hier op moeten inspringen.

Schermafdruk 2016-02-08 19.57.40

AXE trapt af met een vernieuwde campagne

Te gek is het om te zien hoe AXE mannen in de nieuwe campagne gaat oproepen om juist dat te accepteren wat jou als persoon uniek maakt. AXE Find your Magic heet de campagne en deze campagne sluit in mijn ogen helemaal aan op het tijdbeeld anno 2016. Passie, Eigen Stijl en Creativiteit worden beloond met zelfvertrouwen en uiteraard met die sexy vrouw van je dromen. Ik zeg mannen we gaan ervoor!!!! Vergeet het filmpje niet te kijken, zie als één van de eerste in Nederland de nieuwe campagne en doe hier alvast je voordeel mee… als je snapt wat ik bedoel 😉

https://youtu.be/nJ7asZt_KZE

Schermafdruk 2016-02-08 19.58.45

 

 

Advertorial

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Written by Jan Willem Huffmeijer