MuziekMuziek

Soepblender van Cuisinart, echt voor mannen.

De Soepblender van Cuisinart is echt wel wat voor mannen. Hij zit er niet alleen stoer en mooi uit, hij is ook nog eens erg functioneel.

Cuisinart heeft als eerste fabrikant een blender gemaakt met een kookfunctie. Dat maakt deze blender geschikt voor warme en koude gerechten. Het stervormige mes hakt en maakt de ingrediënten tot een gladde emulsie. Deze blender is zo krachtig dat zelfs gecrusht ijs geen probleem is.

Het allermooist blijft de kookfunctie, ingrediënten in de blender tot een mooie gladde soep maken en dan met de kook stand tot een lekkere warme soep koken. Dit alles in een apparaat, super makkelijk!! Hé………en wat we niet hoeven te gebruiken hoeven we ook niet af te wassen!!!

Adviesprijs: € 209,-

{1}Cuisinart_SB2E_{N}Consumenten_adviesprijs_{E}209,-

{2}Cuisinart_SB2E

cuisinart 010

{4}Voorgerecht{N}Romige_kip_&_tijm_soep

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer