MuziekMuziek

Fattoria La Vialla, Italië op zijn best.

Fattoria La Vialla

Fattoria La Vialla levert geweldige producten rechtstreeks vanuit Italië. Ik ken deze producten al een aantal jaar en ik verbaas mij iedere keer weer over de kwaliteit en smaak van de producten. DSC01359

Alles van La Vialla lijkt te mooie om waar te zijn. De folders die je thuis krijgt geven een beeld van een oude Italiaanse boerderij die word gedraaid door een echt Italiaanse familie. Mijn ouders zijn vorig jaar bij La Vialla geweest en wat blijkt, het is nog echt zo ook!!!  Ook de producten zijn van uitzonderlijke klasse……..wat je ook proeft van olijfolie tot worst en kaas het smaakt geweldig!!

La Vialla verbouwd met een biologisch-dynamisch inzicht dit zorgt niet alleen voor eerlijke producten maar zorgt er ook voor dat zij heel bewust met hun land omgaan, zodat zij ook in de toekomst ons de mooiste en lekkerste producten kunnen leveren.

Voor iedereen die van lekker en gezond eten houd is dit echt een aanrader!! Schrijf je in voor hun productengids en ontvang twee keer per jaar een hele mooie gids uit het hard van Toscane!!

FotoLaVialla1

bottega-2-1024x685

Toscane-La-Vialla

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Leave a reply
Written by Jan Willem Huffmeijer