MuziekMuziek

Sexstandjes die vrouwen ook een orgasme geven!

seks standjes voor een vrouwelijk orgasme

Sexstandjes die vrouwen ook een orgasme geven. Bestaan deze standjes echt? Het lijkt zo makkelijk! Gewoon even je benen in de lucht of even op je zij gaan liggen en hop……daar is het vrouwelijk orgasme.

Helaas, zo makkelijk is het niet. In deze blogpost zal ik zo veel mogelijk tips geven die de kans op een vrouwelijk orgasme zo groot mogelijk maakt. Tevens voeg ik wat standjes toe die de kans op een orgasme voor vrouwen het grootst maken.

Belangrijkste factor voor een vrouw om tot een orgasme te komen is rust! En nee dat is geen rust in de seks maar rust in haar hoofd. Het vrouwelijk orgasme is voor bijna 100% een mentale kwestie.

Zorg voor ontspanning om tot een orgasme te komen

De meeste vrouwen kunnen niet aan één ding denken. Wanneer mannen seks hebben denken ze aan “heel verrassend” seks! Bij vrouwen werkt dit net even anders.

Zij denken “ja, echt waar.. aan van alles tijdens de seks”! Zo kunnen zij een planning uitdenken, de dag doornemen en vooral over alles denken wat jij beter had kunnen doen die dag.

Goede seks met een vrouw betekent ook voor ons mannen vooruit denken. Begin in de ochtend met een paar complimenten (overdrijf dit niet anders kan je het gelijk vergeten). Neem een uurtje eerder vrij, zorg dat het eten klaarstaat en dat het huis netjes is.

Dit zal haar doen verrassen en heel veel zorgen en frustratie doen wegnemen. Tot zo ver ben je goed bezig om haar vooral rustig in haar hoofd te krijgen. Na het afruimen en het doen van de vaat wordt het tijd voor de echte ontspanning.

Tijd voor een uitgebreide massage is een goed voorspel

Een voorspel begint voor vrouwen niet altijd maar met wat zoenen, vingeren en/of orale bevrediging. Nee mannen, zo makkelijk komen wij er niet van af. Een goed voorspel begint met een heerlijke massage.

Wanneer de kamer opgeruimd is wordt het tijd voor wat romantiek. Zet de verwarming een paar graden hoger en zet wat kaarsjes aan. Zet de massage olie klaar. Om te beginnen daag je haar uit om jou te ontkleden. Vervolgens doe jij dit bij haar maar raak geen zones aan die gelijk aan seks doen denken.

Geef haar vervolgens een heerlijke massage en neem hiervoor de tijd. Geef haar veel liefde en aandacht. Wanneer je merkt dat zij echt begint te ontspannen wordt het tijd om haar te gaan plagen. Voeg langzaam wat seksuele handelingen toe in de massage. Voer dit op wanneer je merkt dat ze opgewonden begint te worden. Blijf plagen en pesten tot ze niet meer van je af kan blijven.

Nu wordt het tijd voor het seksuele voorspel. Neem ook hiervoor die tijd. Des te meer je haar stimuleert met je vingers en mond, des te groter de kans op een vrouwelijk orgasme tijdens de seks.

Welke seksstandjes geven haar een orgasme?

Nu zijn we aangekomen, bij waar het voor veel mannen begint, de penetratie. Echter wanneer je ziet hoeveel je partner kan genieten van het hele voorspel dan moet je toch concluderen dat er echt wel meer is dan alleen maar penetratie. Met deze standjes is de kans op een orgasme van je partner het grootst.

Seksstandje The Cat

Dit standje blijkt uit onderzoek het meest succesvol. Dit standje lijkt erg op de “normale” missionaris houding maar het gaat er bij dit standje om dat je platter blijft als man. Dichter bij of op je vrouw. Lichtere mannen kunnen ervoor kiezen om op de borst van de vrouw te gaan liggen.

Door je armen helemaal wijd te spreiden of neer te zetten kan je steunen en toch heel laag komen. Dit zorgt ervoor dat je met je pennis de bovenkant van de vagina stimuleert. Het gebied van de clitoris wordt op deze manier het meest gestimuleerd. Een uitbreiding op dit seksstandje is wanneer je vrouw bovenop jou gaat liggen met haar buik naar boven.

Ook op deze manier is kan je het gebied van de clitoris goed stimuleren. Wil je meer weten over de Sex Position The Cat klik hier.

Sekstandje zijwaarts

Dit standje is voor veel vrouwen heel comfortabel en knus. Je kan heel dicht tegen elkaar aanliggen en zonder veel gedoe heel diep penetreren. Zeker in de ochtend een geweldig standje wanneer je niet zo lekker uit je mond ruikt 😉

Sekstandje met de benen omhoog

Wanneer je als vrouw met je benen omhoog gaat liggen geef je de man heel veel ruimte om heel diep te kunnen penetreren. Nu is natuurlijk niet iedere vrouw even lenig dat zij zo even haar benen in haar nek kan leggen.

Daarom kan zij ook haar benen optrekken en haar knieën op haar borst leggen. Dit kan je als man ook sturen door haar onderbenen vast te houden. Dit standje is voor veel vrouwen best gevoelig en zal dus zeker niet voor iedere vrouw fijn zijn.

Ga geen speeltjes uit de weg

Veel mannen kunnen zich een beetje bedreigt voelen door speeltjes in bed. Wij zijn graag de enige die haar plezier kunnen geven. Toch kunnen speeltje een enorme aanvulling zijn op je bedavonturen. Wanneer je hier samen mee kan spelen is het toch alleen maar heel mooi dat zij net zo hard kan genieten van jullie seks als jij?! Ga op zoektocht naar de beste speeltjes die bij jullie passen.

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer