MuziekMuziek

Sex Position The Cat. Helpt bij vrouwelijk orgasme

seks position the cat

Sex Position The Cat. Ik snap dat het best een gekke naam is voor een seksstandje. De meeste namen geven duidelijk aan wat het standje in houdt maar wat moet je je voorstellen bij Sex Position The Cat?

Eigenlijk is het vrij simpel wanneer je een klein beetje fantasie gebruikt. Een kat is een sluiper, wanneer hij in de aanval gaat blijft hij laag en sluipt hij naar zijn prooi. Dit is precies wat dit seksstandje inhoud. Hier onder geef ik meer informatie over hoe dit seksstandje je kan helpen bij het vrouwelijk orgasme.

Sex Position The Cat

Zoals hierboven al beschreven is dit een standje waarbij je ietwat fantasie moet gebruiken. Gedraag je als een kat. Besluip je partner en blijf laag. Dit is het belangrijkste onderdeel van dit standje en het grootste verschil met de missionarishouding.

Waar je bij de missionarishouding juist omhoog komt blijf je bij the cat juist heel laag. Wanneer jij niet te zwaar bent en je partner kan je dragen, kan je zelfs op haar borst liggen tijdens het penetreren. Dit zorgt ervoor dat de penis diep en via de bovenkant de vagina in komt. Zo wordt het gebied van de clitoris extra gestimuleerd, iets wat juist heel lastig is wanneer je penetreert.

Daardoor geeft dit standje een grotere kans op een vrouwelijk orgasme. Wil je meer weten over het vrouwelijke orgasme lees dan dit artikel.

Variaties op the cat als seksstandje

Laag blijven is cruciaal bij dit standje en dat kan op veel manieren. Zoals net verteld kan je dus als man op je partner gaan liggen. Wanneer dit te zwaar is voor haar kan je goed laag blijven en toch steun vinden door je armen wijd naast haar te spreiden. Zo blijf je laag en kan je makkelijk penetreren en het ook nog een tijdje vol houden. Lukt dit niet dan zijn een paar uurtjes sportschool geen overbodige luxe 😉

Vrouw bovenop met The Cat

Een andere variatie op Sex Position The Cat is dat niet jij boven ligt maar zij. Wanneer zij boven op jou gaat zitten is het vaak zo dat zij omhoog zal komen. Dit is naast opwindend voor veel mannen ook een manier waarop zij veel controle heeft over hoe diep en snel er gepenetreerd wordt.

Wanneer zij nu ook heel laag blijft is dit misschien wel spannender en veel intiemer dan wanneer zij omhoog gaat. Zij blijft de controle volledig houden en kan ervoor zorgen dat zij heel goed kan aanvoelen welke gebied van de vagina zij wilt stimuleren. Dit vergroot de kans op een vrouwelijk orgasme aanzienlijk.

seks standjes voor een vrouwelijk orgasme
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer