MuziekMuziek

Sebago Loafers: schoenen gedragen door B4men

Jan Willem Huffmeijer draagt de loafers van Sebago met een korte broek en een colbert

Sebago Loafers schoenen voor mannen. Loafers je houdt er van of je vindt ze verschrikkelijk! Ik persoonlijk vind het stijlvolle schoenen die ik graag draag. Ik heb alleen drie vrouwen thuis die minder fan zijn. Dus toen ik deze thuis kreeg, had ik drie paar ogen op mijn nieuwe Sebago Loafers gericht. Nee toch?? Whahaha ik kwam bijna niet meer bij….sorry dames maar ik vind ze wel leuk. Toch draaide ze bij toen ik ze aan deed. De schoen bleek aan veel minder “lelijk” dan ze dachten. Sterker nog, ik kreeg een goedkeurende blik. Yes, nu zijn we allemaal happy!!

Sebago Citysides Sullivan Suede

De Sebago Sullivan is een Venetiaanse mocassin / loafer voor heren. De naam verwijst naar het stadje Sullivan, prachtig gelegen langs de kust. De schoenen geven bijna iedere outfit een casual maar stijlvolle uitstraling. De Sebago loafers zijn vakkundig met de hand gemaakt van een mooie kwaliteit suède. De schoenen geven heel veel flexibiliteit en comfort. Het bovenwerk is met een stiknaad verankerd aan de rubberen anti-slip zool. Deze is voorzien van noppen voor een veilige en stabiele grip. Hoog comfort, goede grip en de versterkte hiel maken dit een ideale schoen voor de auto.

De Sebago Loafers voor mij

Deze schoenen draag je zonder sokken. Iets wat ik best een ding vind. Ik draag eigenlijk altijd sokken in mijn schoenen. Met de loafers kan dit echt niet! Dus ik heb mij voorbereid op blaren en zweetvoeten. Inmiddels loop ik alweer een paar weken op de schoenen en ik heb echt helemaal nergens last van! Het zijn heerlijke schoenen. Ze blijven mooi in vorm en het suède is niet heel gevoelig. Ik ben dus erg blij met deze schoenen. Als ik dan echt een nadeel zou moeten noemen is dat er te veel keus is qua kleur. Ik had er wel een paar in een lichtere kleur bij willen hebben. Verder heb ik geen op of aanmerkingen.

Dit zijn de Sebago Citysides Sullivan:

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer