MuziekMuziek

Running Wild with Bear Grylls: Winactie Survival dag!

nieuw seizoen Bear Grylls Running Wild

Een survival cursus voor een gezin of vriendengroep die échte waaghalzen zijn! Onlangs is het nieuwe seizoen van Running Wild with Bear Grylls gestart op National Geographic. Iedere maandag is dit te zien om 21.00 op National Geographic. Om dit te vieren, mag ik een survival cursus voor 4 personen verloten. Op deze dag ga jij van 10.00 tot 17.00 survivallen met Clemens Disch. Jij en je gezin of vriendengroep leren dan alle ins en outs van het survivallen. Hoe onwijs tof is dat!!!

Clemens Disch traint ieder jaar alle deelnemers van Expeditie Robinson. Hij mag zichzelf dus echt met recht de Nederlandse Bear Grylls noemen!

Running Wild with Bear Grylls is terug op National Geographic

Elke week verlaat een nieuwe beroemdheid de luxe van thuis om zich in de meest extreme omgevingen ter wereld te begeven, om angsten te overwinnen, grenzen te testen en zich soms te wagen aan de niet zo smakelijke delicatessen van de natuur. Dit seizoen blijft Grylls het comfortniveau van de supersterren op de proef stellen en reist hij de wereld rond, van de woestijnen van Utah tot de Dolomieten van Italië en de Sierra Nevada Mountains in Californië, voor nog meer epische, levensveranderende avonturen.

De line-up van beroemde gasten van dit seizoen bestaat uit:

  • Anthony Mackie – bekroonde acteur (bekend van Avengers: Endgame, Altered Carbon, Captain America: Civil War en de langverwachte Disney+ serie The Falcon and the Winter Soldier)
  • Terry Crews  – Emmy Award-genomineerde acteur en voormalig NFL-linebacker (Brooklyn Nine-Nine, Dadpool 2, The Expendables)
  • Danica Patrick – voormalig professioneel coureur en de enige vrouwelijke winnaar van een IndyCar Series-race – de Indy Japan 300 2008
  • Rainn Wilson – acteur, schrijver en producer (The Office, Utopia, Star Trek: Discovery)
  • Keegan-Michael Key – Emmy Award-winnende acteur en komiek (Brain Games, The Prom, Friends from College)
  • Danny Trejo – bekroonde acteur (Machete, Sons of Anarchy, From Dusk Till Dawn: The Series)
  • Bobby Bones en verloofde Caitlin Parker – bekroonde en invloedrijke Amerikaanse tv- en radiopersoonlijkheid en bestsellerauteur (The Bobby Bones Show, Breaking Bobby Bones, American Idol)

trailer Running Wild

Win een dag survivallen met Clemens Disch

Wil jij met je gezin of vriendengroep survival skills van een expert leren? Volg dan de Running Wild cursus bij Backtravel, het bedrijf van Clemens Disch. Ik mag een dag van 10.00 tot 17.00 survivallen weggeven. Wat moet je hiervoor doen?

Laat ons op de B4men Facebook of Instagram pagina weten met wie jij deze dag wilt volgen 🙂 Dat is het!!! Super tof toch!

De winnaar is bekend…….het is geworden…….Sebastian Le Blansch! Gefeliciteerd met de mooie prijs en veel plezier met overleven.

Wil je alvast inspiratie opdoen voor het survivallen? Kijk dan dus iedere maandag om 21.00 naar Running Wild with Bear Grylls

Running Wild with Bear Grylls
Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer