MuziekMuziek

Philips Hue Go lamp: review van B4men + winactie

Philips Hue Go Lamp

Een beetje licht in je leven geven met de Philips Hue Go lamp. Voor iedereen die mij volgt op de blog, weet dat wij hier thuis druk bezig zijn om ons huis op te knappen en de tuin aan te pakken. Hoe leuk is het dan als je benaderd wordt om een ander soort verlichting te testen dan je normaal thuis gewend bent?

Philips Hue Go Lamp verpakking

Philips Hue voor in huis

Philips Hue is een nieuwe manier van verlichting in je huis. Je bent in niets meer gebonden op welke manier dan ook als het om je verlichting gaat. Kleuren veranderen en dimmen, alles kan je doen vanaf je smartphone en/of tablet. Dit kan thuis, maar ook als je onderweg bent naar huis en je dus sfeervol thuis wilt komen. Klinkt best goed toch? Eerlijk is eerlijk, ik heb thuis (nog) geen Philips Hue lampen. Ik heb er gewoon nog niet eerder aan gedacht om dit soort nieuwe lampen aan te schaffen. De kleureffecten spreken mij namelijk in eerste instantie niet zo aan. Toch is de bediening via de iPhone wel weer een toffe feature die mij aanspreekt.

Philips Hue Go Lamp in de verpakking

Philips Hue Go Lamp Review van B4men

De Philips Hue Go is bedraad, maar heeft ook een accu waardoor je de lamp overal kan laten schijnen. Een groot voordeel, is dat de lamp heel goed tegen vocht kan. Hierdoor kun je hem dus ook in de badkamer of in de tuin gebruiken. De Philips Hue Go heeft 7 instelbare kleuren. Er zijn nog veel meer mogelijkheden, maar dan heb je wel een Hue Bridge nodig. Hiermee kan je de Philips Hue Go aansluiten op de Hue app. De Philips Hue Go is een leuke oplossing voor als je sfeerverlichting kan gebruiken maar niet al teveel geld wilt uitgeven of wanneer je op een toegankelijke manier kennis wilt maken met Philips Hue. De Hue Go is bij Coolblue verkrijgbaar voor €71,95. Dit is misschien niet super goedkoop, maar voor wat je er dus allemaal mee kan doen vind ik het ook niet te duur.

Philips Hue Go Lamp met soft verlichting Philips Hue Go Lamp met blauwe verlichting Philips Hue Go Lamp met groene verlichting Philips Hue Go Lamp met paarse verlichting

Philips Hue Go niet alleen maar lof

Het idee van deze lamp vind ik echt heel leuk! Wij gebruiken de lamp regelmatig als wij buiten zitten. Marie Louise gebruikt hem vaak als zij ’s avonds achter de computer zit te werken en niet teveel licht wil hebben. Er zijn echter ook wel een aantal kritische puntjes te noemen. Ik vind het jammer dat deze lamp zonder de bridge niet op de app werkt. Dit is jammer omdat je nu niet alle toffe functies uit de lamp kan halen die er in zitten. De accuduur is ook niet heel groot. De lamp is ongeveer 3 uur zonder stekker te gebruiken. Een voordeel wel is dat wanneer je de lamp zonder snoer gebruikt, de lamp overal neer te zetten is. Zodra je de lamp op het snoer aansluit is de aansluiting van het snoer niet ideaal. Deze zit namelijk aan de onderkant, wat de lamp ietwat instabiel maakt.

Philips Hue Go Lamp achterkant Philips Hue Go Lamp aansluiting stekker

Philips Hue Go conclusie

De Philips Hue Go is een toffe lamp waar je veel mogelijkheden mee hebt. Het is daarbij een goede oplossing voor mensen (die net zoals ik) kennis willen maken met de mogelijkheden van Philips Hue. Wij gebruiken dus voornamelijk de zachtere (normale) sfeerverlichting, maar de kids pikken hem steeds vaker in om op hun kamer neer te zetten. Die zijn namelijk helemaal verzot op alle kleurtjes. Nu hebben we twee kinderen en één lamp…..drie keer raden wat de kids met de feestdagen voor cadeau willen hebben 😉

Philips Hue Go Lamp met verpakking

Win een Philips Hue Go

Om jou ook de kans te geven om deze Philips Hue Go te testen mag ik er één verloten onder mijn lezers. Wat moet je doen om kans te maken op deze Philips Hue lamp:

-Like de B4men Facebookpagina
-Laat in een reactie weten waar jij de lamp zou willen gebruiken
-De winnaar wordt 16 oktober 2018 in dit artikel bekend gemaakt

De winnaar is………Mike van Baarsen. Gefeliciteerd! Ik neem via een pb contact met je op over de verdere afhandeling.

Philips Hue Go Lamp met verpakking

Written by
Jan Willem Huffmeijer

Als barbier ben ik al heel veel jaar bezig om mannen letterlijk mooier te maken. Via mijn blog B4men probeer ik niet alleen je haar mooier te maken maar ook je leven. Mijn passie voor uiterlijke verzorging combineer ik graag met de innerlijke verzorging. Ik schrijf graag over de onderwerpen die jij leest. Veel plezier op mijn blog voor mannen.

View all articles
Written by Jan Willem Huffmeijer